Nieuws - 8 augustus 2018   18:15 Red Bull Crashed Ice 2019 start z’n seizoen in Japan

Door:

Het land van de rijzende zon krijgt een primeur want voor het eerst gaat Red Bull Crashed Ice richting een ander continent dan Europa of Noord-Amerika!

Het startsein voor het nieuwe Red Bull Crashed Ice seizoen is alweer  gegeven en dit keer dacht de organisatie “laten we het eens over een andere boeg gooien”. In ieder geval, we denken dat de organisatie dat dacht, maar feit blijft dat Japan een nieuwe plek is voor Red Bull Crashed Ice en wij zijn fan.

Why, you ask? Nou we hoeven je vast niet te vertellen dat er in Japan in een winter sneeuw valt dat je er een huis of twee mee kunt begraven en aangezien Red Bull Crashed Ice leeft op koude temperaturen…

…Was het dus eigenlijk niet zo heel erg vreemd dat Japan een keer voorbij zou komen. Sure, we horen de fanatiekelingen al zeggen dat Japan toch aardig lang te noemen is en dat er niet overal zoveel sneeuw valt als dat we beschrijven, maar ach… Dat gaat allemaal vast wel goedkomen. Daarnaast zal het waarschijnlijk ook wel te maken hebben met de hoeveelheid animo die uit die regio komt, want ook dat speelt altijd wel een rol in de keuze waar Red Bull Crashed Ice neerstrijkt.

De afgelopen jaren werd het toernooi gedomineerd door Amerikanen, Canadezen en een handvol Europeanen en wellicht willen ze bij Red Bull Crashed Ice daar nu wel een beetje verandering in aanbrengen? Who knows, we weten wel dat er in de snowboardbranche getergde atleten uit de hoge hoed getoverd worden, dus wie weet gebeurt dat ook bij Red Bull Crashed Ice?

De tijd zal het leren en tot nu toe is Japan de enige locatie waarvan we weten dat hij plaats gaat vinden. Op de rest moeten we nog even geduld hebben, maar we gokken dat Marseille en Jyväskyla er wel weer in voorkomen. Zal het dit jaar wederom Edmonton worden, of toch Saint Paul? Wat denken jullie?

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws