Nieuws - 7 mei 2019   11:15 Red Bull organiseert NK Schansklimmen tijdens Red Bull 400

Door:

Er is weer een bijzonder NK bijgekomen die in Zwitserland verreden gaat worden. Het NK Skischans lopen! Je moet er dus wel voor reizen, maar dan kan je wel de eerste zijn die deze titel scoort! 

Ooit gehoord van Red Bull 400? Dit is een reeks die door de energiedrankjes gigant wordt georganiseerd waarbij je de taak krijgt om zo snel mogelijk vanaf de basis tot aan de top van een skischans te rennen. En dat is taai. Heel erg taai! Met een behoorlijk hellingspercentage wordt het klimmen als een idioot en daar gaat Red Bull dus nu een NK titel aan hangen.

Het hele feest gaat 15 juni plaatsvinden in het Zwitserse Einsiedeln op de Andreas Küttel-Schanze waar her en der wat netten over zijn gespannen om je te kunnen laten klimmen, met als doel om als eerste boven aan te komen.

Red Bull zegt zelf dat dit de zwaarste 400 meter van je leven gaan worden en eerlijk is eerlijk, daar lijkt het ook wel op!

Kwalificatie

Kwalificeren voor het NK kan je doen tijdens de aankomende Strong Viking editie waar een speciale Red Bull 400 sectie aanwezig is. De 25 snelste mannen en de 25 snelste vrouwen over dit gedeelte van het parcours mogen meedoen met Red Bull 400 en kunnen daarmee een poging doen tot het winnen van de officiële NK titel.

En het mooie is, als je je weet te kwalificeren dan kost het je niks om naar Zwitserland te gaan! Red Bull trekt de knip en stuurt de deelnemers gratis die kant op en als je helemaal afgebeuld bent, vlieg je zaterdagavond weer terug naar Nederland. Kan je lekker kapot gaan in je eigen bed!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Een extreem lome zondag hoort wel een beetje bij deze tijden. Toch? Die maken we even helemaal. compleet voor je met een dosis WTF!  Lees Meer…

Meer Nieuws