Nieuws - 14 februari 2019   19:33 Red Bull Playstreets 2019 gaat morgen van start en dit zijn de deelnemende atleten

Door:

Je leest het goed, heel Bad Gastein is omgetoverd in één grote speeltuin en wel voor Red Bull Playstreets 2019! Benieuwd wie er mee doen en wanneer de wedstrijd is?

Zo ja, dan ben je goed bezig met het doorklikken want we gaan het je binnen een aantal zinnen vertellen. Red Bull Playstreets heeft ons de afgelopen jaren zeer vermaakt en we vonden het dan ook jammer dat het afgelopen jaar niet doorging.

Door welke reden dan ook, maar daar zullen we niet al te lang bij stil staan want morgen is Bad Gastein de plek waar je moet zijn wanneer je opzoek bent voor freestyle actie die onder de naam Red Bull Playstreets 2019 gaat.

Freestyle ski actie wel te verstaan, aangezien er geen snowboarders aan de start zullen verschijnen. Waarom dat is weten we nog steeds niet en eerlijk is eerlijk: het had ons wel leuk geleken, maar tegelijkertijd weten we ook dat wij het niet organiseren. Hoe dan ook, snel door met de atleten of met de tijden wanneer het event gaat plaatsvinden?

Eerst met de tijden van Red Bull Playstreets 2019 op de proppen komen? Okay. Bij deze: morgenavond 20.00 uur moet je achter een scherm zitten. Het hele feest is te streamen via Red Bull TV, maar als je geen toegang hebt dan kan je uiteraard altijd bij ons terecht. Want wij verzorgen ‘m ook.

Zo, nu je dat weet is het tijd om door te gaan met de atleten. En daar zitten nogal wat grote namen tussen waardoor Red Bull Playstreets 2019 weer een mooie gaat worden. Dat kan niet anders. Want… Naja, bekijk ‘m hieronder maar:

Deelnemers

– Antti Ollila
– Antoine Adelisse
– Birk Ruud
– Daniel Hanka
– David Wise
– Dennis Ranalter
– Elias Ambühl
– Flo Preuss
– Ian Rocca
– Jesper Tjäder
– Johannes Rohrmoser
– Laurent de Martin
– Lukas Müllauer
– Nick Goepper
– Oscar Wester
– Sam Baumgartner
– Taisei Yamamoto
– Tobi Müller
– Tom Ritsch
– Vincent Gagnier
– Vincent Veile

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws