Nieuws - 31 oktober 2017   16:58 Rembert Notten heeft er een nieuwe sponsor bij: Peak Performance!

Door:

Rembert Notten hoefde de afgelopen winters al niet na te denken wat hij voor high end kleding aan zou gaan trekken voordat hij de bergen in ging, maar nu al helemaal niet. De Belgische freerider en Peak Performance hebben elkaar namelijk het ja-woord gegeven!

Het seizoen is nog niet officieel van start gegaan, maar een goed begin is het halve werk. Dat moeten beide partijen in ieder geval hebben gedacht en laten we wel wezen, wanneer het goed voelt kan je het maar beter meteen doorpakken. Right?

Yes, dat lijkt ons ook en ook Rembert Notten was helemaal blij met z’n nieuwe sponsor. “Ja dit is echt super vet, ik ben helemaal stoked! Het is ook een super leuk, hip merk met een aantal erg vette kledinglijnen en ik ben er oprecht enorm enthousiast over om hierin komend seizoen te gaan skiën”, aldus de Poederbaas atleet uit België, die nog even verder uiteenzet wat ‘m nou zo aanspreekt aan Peak Performance. “Ze hebben Gore-Tex shell jassen die wat wijder zitten en daarmee stoer overkomen. Ook het volledig zwarte die ze terug laten komen spreekt me zeker aan, evenals het witte. Maar goed, mezelf kennende én wanneer je een seizoen in de sneeuw zit is de kleur wit wellicht niet zo’n goede optie. Ja, enkel als avondjurkje of galakleding als Peak die ook heeft”, eindigt hij met een tevreden knipoog.

Daarnaast hebben we meteen ook maar even contact gezocht met Peak Performance, want een atleet van formaat binnen hengelen? Dat moet een goed gevoel geven en dat bleek ook zeker het geval. Peak Performance Content Manager Benelux Mistral van Elderen: “We hadden Rembert Notten al een tijdje in ons vizier en we zijn erg blij dat we ‘m bij ons team mogen verwelkomen. Hij is een getalenteerde freerider, heeft een freestyle achtergrond, is captain van de Belgen tijdens Battle of The Lowlands en is altijd in voor gezelligheid. Die combinatie is bij ons belangrijk. Kwaliteit heeft bij ons prioriteit één en dat is dan ook waar Peak voor staat, maar de gezelligheid mag ook zeker niet onder gesneeuwd worden.”

Die gezelligheid van Rembert zou overigens ook meteen de grondslag zijn voor de nieuwe samenwerking die Peak Performance met ‘m aangaat. “We leerden Rembert kennen tijdens iF3: Amsterdam en op diezelfde avond had hij onze jas van de promotie pop gehaald die daar stond. De volgende dag kregen we te horen dat hij ‘m eigenlijk niet meer wilde teruggeven want hij zat zo lekker, waarna hij het bij andere evenementen als een uitdaging zag om de jas wederom aan te trekken. Achteraf gezien was dat eigenlijk al een mooie start van een nog mooiere samenwerking!” lacht Mistral van Elderen, die meteen benadrukt dat het meenemen van een jas er niet meteen voor zorgt dat je door ze gesponsord wordt. “Alleen de bijzondere personen komen er mee weg, zoals Rembert Notten. Hij is een enorm getalenteerde skiër waar we bij Peak Performance erg veel waarde aan hechten.”

Rembert Notten gaat de komende periode overigens niet alleen de skikleding dragen van Peak Performance, ook de casual lijn wordt door Notten aangetrokken. Bij deze willen we beide partijen feliciteren met de nieuwe samenwerking en hopen we ze samen snel in de sneeuw te zien!

Bron:

Foto: Tim Vanhoutteghem

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

14 juli 2019

Zondag WTF #338

Weer een zondag dichterbij de wintermaanden, ook al duurt het nog erg lang. Het is chilltime met een bunch aan WTF voor je klaar staan!  Lees Meer…

Het was toch zomer? Met deze afkoeling gaan we bijna denken dat de winter er weer aan zit te komen. Anyway, het is chill time met de zondag WTF!  Lees Meer…

Meer Nieuws