Nieuws - 20 oktober 2016   17:00 Renoun Skis brengt Limited Edition ‘Clinton vs. Trump’ poederlatten uit!

Door:

In de Verenigde Staten is een lekkere shitstorm gaande nu de presidentsverkiezingen wel heel dichtbij komen. Clinton en Trump vliegen elkaar constant naar de keel in de meest belachelijke verkiezingscampagne ever en daarom heeft Renoun Skis nu een speciaal setje ski’s gemaakt. Goedkoop zijn ze niet, maar je hebt wel een paar epische latten onder je voeten! 

De een praat poep over een muur die de Mexicanen gaan betalen en de ander weet blijkbaar niet hoe een e-mailserver werkt, het gaat echt nergens meer over daar in de Verenigde Staten. En dat moet het machtigste land ter wereld de juiste kant op sturen! Wie het ook gaat worden, de vraag is of we er echt veel beter van gaan worden met z’n allen. Anyway, Renoun Skis ziet de humor er wel van in en daarom hebben ze een setje poederlatten gemaakt met ieder een speciaal design. Links is voor Hillary Clinton, rechts voor Donald Trump!

Renoun Skis

Beide ski’s zijn van top tot teen gevuld met de bullshit die beide presidentskandidaten de wereld in hebben gestuurd! Op die van Donald Trump kan je bijvoorbeeld de Mexicaanse muur terug vinden, compleet met een ‘#1 Most Disliked’ medaille en z’n gefaalde bedrijven. De linker ski, met het Clinton design, staat dan weer vol met de gelekte e-mails, de hele Benghazi affaire en de welverdiende ‘#2 Most Disliked’ medaille. Een designer is zes maanden bezig geweest om de ontwerpen af te krijgen en ze hebben het allemaal op de ski’s weten te zetten.

Renoun Skis

De latten van Renoun komen uit hun Endurance 98 serie, wat betekent dat het aardig dikke poederlatten zijn. De ski’s zijn 98mm breed onder de voet en de tips zitten op 121mm aan de voorkant en 115mm aan de achterkant. Renoun maakt ook gebruik van iets wat ze HDT noemen, wat een speciaal materiaal is dat door de hele ski verwerkt zit. HDT zorgt er vervolgens voor dat je ski minder klappert en veel minder vibraties heeft waardoor je harder naar beneden kan gassen op je latten. Verder bestaan de ski’s uit een double rocker design en is de kern 100% gemaakt van hout.

Uiteindelijk draait het natuurlijk allemaal om het ontwerp van de topsheet en die is wat ons betreft écht heel erg goed gelukt! Met deze latten pak je sowieso overal de aandacht, maar dat komt helaas ook met een flink prijskaartje. Je betaalt $2.016,- voor een setje, wat neerkomt op €1.832,-. Bijna alle ski’s van deze gelimiteerde opgave zijn ook nog eens uitverkocht, er zijn op dit moment alleen nog een paar 178cm modellen te koop.

Renoun Skis

Maar er is ook goed nieuws! Renoun gaat namelijk zelf een setje van deze ski’s weggeven en meedoen kan via de verkoop pagina. Door in te loggen met een van je social media accounts maak je kans op een setje ski’s en door verschillende pagina’s te bezoeken maak je extra kans om te winnen. Trump of Clinton, voor wie ben jij?

Bron:

Foto's: Renoun Skis

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws