Nieuws - 28 november 2019   9:23 Rijk worden met je GoPro video’s? GoPro stelt $1.000.000,- beschikbaar!

Door:

De mogelijkheid om geld te verdienen met je video’s is weer gestart, GoPro stelt namelijk maar liefst één miljoen dollar beschikbaar!

We snappen het helemaal wanneer je denkt dat dit allemaal klinkt alsof het te mooi is om waar te zijn en to be fair…

…Dat is het niet.

Nee serieus, GoPro stelt gewoon voor de gezelligheid één miljoen dollar beschikbaar en het enige wat jij moet doen is een video insturen. Hoeveel makkelijker wil je het hebben?

Tja. Niet natuurlijk. Het enige wat je moet doen is dus:

Stap 1: Pak je GoPro Hero8 of Max erbij
Stap 2: Film je meest zieke content die je kunt bedenken
Stap 3: Get paid

“Makkelijker kunnen we het niet maken, wel leuker”, dat is waarschijnlijk wat GoPro met een schuin oog bij de Belastingdienst voorbij heeft zien komen. Zoals je merkt hebben ze er hun eigen swing aan gegeven, want leuker wordt het zeker weten. Er staat namelijk gewoon één miljoen dollar op het spel!

We blijven ons erover verbazen, maar het is toch echt zo. Enige addertje onder het gras (jaja, daar is hij dan eindelijk) is dat je de één miljoen dollar pas krijgt als je in de Million Dollar Challenge Highlight Video terecht komt. En de miljoen dollar wordt verdeeld onder het aantal video’s die ze erin zetten. De kans is dus aanwezig dat je dat miljoen met 50.000 mensen moet delen, maar zelfs dan zouden we nog niet klagen.

Sterker nog, elke seconde die ze van onze hond, die door een hoepel springt terwijl hij het alfabet opzegt, erin verwerken is mooi meegenomen. Of dat gaat gebeuren moeten we nog even zien, maar we houden hoop. Inzenden kan via deze link, wie gaat er een poging wagen? Inzenden kan tot 12 januari 2020 en de video die je inzendt moet wel het rauwe bestand zijn.

 

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws