Nieuws - 20 oktober 2018   21:20 Robert gaat een seizoen alcoholloos en dit is de tegenprestatie!

Door:

Het is nu echt officieel! Onze Robert gaat een seizoen lang geen druppel alcohol drinken en om er nog een klein beetje extra druk op te gooien hangt hier een unit van een challenge aan. In SnowWorld Zoetermeer is de ontzettend zure tegenprestatie gekozen en kleine tip van de sluier, we hebben er maar een paar gecombineerd! 

Vol overtuiging bracht ‘ie het zelf al, maar vandaag is de challenge dan ook echt in gegaan. Vanaf 20 oktober, vandaag dus, zal Robert, beter bekend als Joep Meloen, het hele seizoen lang geen alcohol meer drinken! Dat is op zich al taai genoeg, maar om het nog even een tandje erger te maken hangt er nu een flinke tegenprestatie aan vast voor wanneer hij het niet redt.

Via Snowchamps, Facebook en Instagram hebben we iedereen gevraagd om een goede suggestie te geven voor een tegenprestatie en daar kwamen aardig wat goede ideeën uit. Één tegenprestatie kiezen was dan ook een taaie, dus waarom niet een combinatie maken? Als we ‘m dan toch vol schaamte door het leven willen laten gaan, waarom dan niet maximaal? Dat is dan ook precies wat er gebeurd is en tijdens The Masters in SnowWorld Zoetermeer hebben we die tegenprestatie voor het eerst aan Robert kenbaar gemaakt. Hoe pakte hij het op? Check onze livevideo hieronder!

Het hoge woord is eruit, dit wordt de challenge voor Robert de Groot als hij tijdens het komende seizoen alcohol drinkt! 😂 En kleine tip van de sluier… We hebben een paar challenges gecombineerd!😂☠️

Geplaatst door Snowchamps op Zaterdag 20 oktober 2018

Oftewel, als Robert ergens in het seizoen aan de drank gaat dan moet hij eerst een bloempotkapsel a la Niek van der Velden aan laten meten door Casper Wolf, om vervolgens op skischoenen te liften naar de Alpen. Die skischoenen mogen tijdens de hele trip niet uit en bij aankomst moet hij dan z’n skischoen vol laten tappen met bier om het geheel achterover te slaan! Het avontuur van Robert gaat uiteraard volledig vast gelegd worden, inclusief alle struggles die erbij horen. Bij deze roepen we daarom ook de hashtag in het leven waarmee alles te volgen zal zijn: #sobert! Volg ‘m op Facebook en Instagram om zeker te zijn dat Robert ook echt geen druppel naar binnen giet. Net zoals z’n eigen Instagram uiteraard, waar alles te volgen is.

Door het seizoen heen zal Robert genoeg updates geven waar hij allemaal tegenaan is gelopen en hoe lastig iedereen ‘t hem hebben gemaakt om toch aan de drank te gaan. Overigens, doneren kan ook nog altijd! Geef een bedrag in centen per dag op en het bedrag zal ingezet worden om nieuwe gear aan te schaffen!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws