Nieuws - 22 januari 2018   19:49 Rodelaar dood aangetroffen in Schladming

Door:

Rodelen in de sneeuw klinkt niet meteen als de meest gevaarlijke sport, toch? Toch kan het blijkbaar aardig mis gaan. Een 59-jarige Duitser is na een ochtendje sleeën dood aangetroffen! 

Zaterdagochtend was de 59-jarige Duitser samen met een grotere groep aan het rodelen in Schladming, toen de man door nog onbekende redenen ineens de aansluiting verloor bij de rest van de groep. Die groep ging blijkbaar verder en pas later op de dag werd er naar de man gezocht.

Rond de klok van 12 uur ‘s middags werd de 59-jarige man aangetroffen door een skileraar, die een lichaam aan de rand van de piste zag liggen. Hij probeerde direct om de man te reanimeren en heeft ook de reddingsdiensten gebeld, maar het mocht niet meer baten. Ondanks meerdere pogingen is de man ter plekke overleden.

De autoriteiten staan voor een aardig raadsel aangezien er geen sporen te zien zijn van een hele zware crash of iets dergelijks. Wat wel bijzonder is, is dat de man op de skipiste terecht is gekomen en niet op het normale rodelpad is gebleven. Er is een officieel onderzoek ingesteld naar de oorzaak van dit ongeval en ondertussen wordt er ook autopsie gepleegd op het lichaam van de 59-jarige Duitser, om de doodsoorzaak te achterhalen.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws