Nieuws - 24 februari 2016   8:33 Ryan Cruze is GoPro Line Of The Winter Januari 2016 winnaar!

Door:

Waar we de vorige keer nog met verbazing zeiden “Zeg nou eens eerlijk, bovenstaande foto had toch gewoon makkelijk op ’t bureaublad van je computer kunnen staan?” toen Leo Taillefer zijn inzending had gedaan, daar zitten we nu wederom met ons mond open naar het scherm te kijken want zeg nou eens eerlij… Nouja, je snapt het wel. Hoe dan ook: GoPro Line Of The Winter is begonnen en de eerste winnaar is gearriveerd met een beeldschone video!

En degene die zich tot allereerste GoPro Line Of The Winter winnaar van het jaar 2016 mag kronen luistert naar de naam Ryan Cruze. De beste man was richting de Teton Pass gegaan om daarna tijdens zonsopgang naar beneden te komen denderen als een malle en niet geheel onbelangrijk: dit alles gebeurt door ongerepte poedersneeuw!

Uiteindelijk zorgde deze run voor een aantal dingen en één daarvan is wellicht de enorme mindf#ck die de video met zich meebrengt. Want als we even heel eerlijk zijn dachten we in eerste instantie heel even dat Ryan Cruze aan het zandboarden was! Ja, we begrijpen het, dat kan helemaal niet daar, maar toen wisten we nog niets van de locatie of iets dergelijks af!

Enfin, buiten het feit dat Ryan Cruze niet ging zandboarden bracht het nog wat anders met zich mee en wel een vette cheque van duizend dollar. Daar kan Ryan nu vrolijk mee in de rondte gaan zwaaien aangezien alles voor bassie hem is. Daarnaast maakt Ryan Cruze nu meteen kans op die enorme prijzenpot van maar liefst twintig duizend dollar (!) waar de GoPro Line Of The Winter 2016 winnaar mee naar huis gaat!

Oehlala, als dat geen motivatie is om een verse edit in te sturen… Heb jij er al eentje ingestuurd of kan je het beter dan Ryan maar heb je nog niets naar GoPro afgezonden? Hoe je mee kan doen vind je hierrrrr.

 

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws