Freestyle. Nieuws - 26 februari 2020   20:42 Sage Kotsenburg & Gabe Ferguson zetten handtekening onder contract bij K2 Snowboarding

Door:

K2 Snowboarding is even wezen shoppen in atletenland en daar hebben ze twee heerlijk snowboardende atleten weten op te vissen. Want Sage Kotsenburg & Gabe Ferguson? Dan hebben ze heel wat talent erbij gehaald!

De ski kant van K2 zit echt ram, maar dan ook echt ramvol, en ook de snowboarders zijn goed vertegenwoordigd. Toch zag K2 Snowboarding nog kans om twee world class atleten toe te voegen. 

Sage Kotsenburg was uiteraard helemaal te spreken over z’n nieuwe avontuur die hij bij K2 Snowboarding gaat hebben. “Ik ben echt enorm blij dat ik bij een team als K2 ga komen. Het team zit vol met atleten waar ik naar opkijk en waar ik inspiratie uit haal. Het voelt zo goed om bij een merk te zitten die ik thuis kan noemen en we hebben zoveel om naar uit te kijken!” Aldus Sage Kotsenburg op z’n social media. Gabe Ferguson was wat korter van stof: “Hyped om samen met Sage bij de K2 Snowboarding familie te komen. Enkel liefde voor dit merk en de atleten die erbij horen!”

Hiermee gaan Sage Kotsenburg & Gabe Ferguson onder andere Pat Moore, Jake Kuzyk, Leanne Pelosi en Matt Belzine tegenkomen, die al langer voor K2 Snowboardingen rijden.

Alles gaat natuurlijk gepaard met een welkomstedit waar je even beide heren aan het werk kan zien. Dit is iets wat we uiteraard al vaker hebben gedaan, want krab maar even achter je oren als je Sage Kotsenburg of Gabe Ferguson niet kent, maar toch blijven dit soort edits wel gewoon een mooie aanwinst voor het internet. En het is meteen voor de heren ook een makkelijke weg om het via social media aan de grote klok te hangen want zeg zelf: de welkomstedit kijkt heerlijk weg.

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle