Nieuws - 19 december 2019   12:18 Sam Lee ‘Ibex’ meldt zich af voor Freeride World Tour 2020

Door:

Je zult Sam Lee Ibex dit jaar dus niet bij de Freeride World Tour voorbij zien komen, maar het goede nieuws is dat hij het plan heeft om in 2021 terug te keren!

Maar dat is dus nog wel even koffiedik kijken, want allemaal vlekkeloos verloopt de revalidatie van Sam Lee nog niet helemaal. “Ik heb erg veel progressie gemaakt, maar er is nog zoveel te doen voordat ik op m’n best ben en weer mee kan doen met de top”, vertelt Sam Lee openhartig op Facebook. “Het is echt een zware beslissing die ik heb moeten nemen en ik geef zeker nog niet op! Het is alleen dat ik full send wil gaan en dus niet voor 70% of 90% en zeker niet voor enkel een paar stops. Ik wil op komen draven met een ‘let’s bloody hoon this fat sucker’ feeling waardoor ik alles kan geven wat ik heb op ski’s.”

Mooie teksten dus van Sam Lee, want gedreven is de skiër zeker weten. Enige probleem is dus gewoon de revalidatie na het breken van z’n been die niet snel genoeg is verlopen, ook al heeft Sam Lee al wel een plan. “Ik ga er het komende jaar alles aan doen om terug te keren. Het zal rustig beginnen met wat skiën voor fun, om daarna een aantal Freeride World Qualifiers aan te doen in Europa en Nieuw Zeeland, altijd met het oog op januari 2021. De support van iedereen en zeker ook van de Freeride World Tour is echt ongelofelijk. Ze leggen echt nergens druk op en willen dat ik pas terugkom als ik me weer helemaal 100% voel”, aldus Sam Lee.

Zonde is het zeker, maar als het niet gaat dan gaat het niet. Wat de Freeride World Tour nu gaat doen met de wild card die aan Sam Lee toegewezen was is nog niet bekend, maar ze zullen er vast een alternatief voor klaar hebben liggen.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

12 juli 2020

Zondag WTF #387

Weer een zondag overleefd? Good! De chillmode heb je wel verdiend, toch? Wat dacht je van waterskiën tussen de sneeuw met een sneeuwscooter op je pickuptruck? ‘MURICAA!  Lees Meer…

Het is juli en de mussen vallen van het dak, maar de mogelijkheid om te solliciteren bij de hoogste open air bar van Europa is zojuist weer gestart. Dus, wie heeft er enorm veel zin om een uniek seizoen te draaien in de sneeuw en aan de slag te gaan bij de 360 Bar in Val Thorens? Lees Meer…

Meer Nieuws