Nieuws - 22 januari 2018   13:48 Sammy Carlson heeft er een nieuwe sponsor bij: Quiksilver!

Door:

De handtekening is gezet, Sammy Carlson gaan we voor de komende periode in Quiksilver zien lopen! Eh, skiën natuurlijk. Vult hij daarmee het gat op die Candide Thovex een tijd geleden heeft achtergelaten?

Dat laatste is nog altijd even de vraag, ook of dat überhaupt geregeld kan gaan worden, maar we kunnen je wel met zekerheid vertellen dat Sammy Carlson een aardige duit in het zakje doet! Want niets te nadelen van Sammy, maar Candide is eigenlijk niet te vergelijken en al helemaal niet wanneer je weet dat hij bijna twintig jaar bij Quiksilver onder contract heeft gestaan.

Maar goed, dat zijn dingen die nu tot het verleden behoren en ook Quiksilver kijkt vooruit. Met Sammy Carlson hebben ze in ieder geval ervaring genoeg in huis gehaald en hoofd van Quiksilver’s Sports Marketing, Miky Picon, ziet deze nieuwe samenwerking zeker weten zitten. “Hij past enorm goed binnen Quiksilver,” begint Picon. “We vinden het echt heel bijzonder wat Sammy Carlson heeft weten te presteren, en dan bedoel ik binnen én buiten competitieverband. Hij heeft zo’n unieke manier van het skiën benaderen en hij past gewoon perfect in alles waarvoor Quiksilver staat.”

Dit gezegd hebbende gaat Sammy Carlson onder andere Travis Rice, Mat Crepel, Bryan Fox en Austen Sweetin tegenkomen en we zitten nu al met smart te wachten op de eerste nieuwtjes wat betreft deze samenwerking. Tot die tijd kunnen we ons tegoed doen aan de beelden die Quiksilver samen met Sammy Carlson heeft gemaakt als ‘welkomstedit’, maar wanneer je nou meer Sammy Carlson wilt zien dan hebben we ook de oplossing voor je. Twenty-Four is namelijk volledig en gratis te bekijken en wel hierrrr en ja, die wil je zeker even zien. Want tja, het is Sammy Carlson! Net zoals wat Quiksilver waarschijnlijk heeft gedacht.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws