Nieuws - 16 oktober 2018   10:21 Seppe Smits doneert z’n lange manen aan het kankerfonds

Door:

Het lange haar van Seppe Smits is eraf en dit alles gebeurde voor het goede doel! Benieuwd naar het resultaat?

Je hebt ‘m waarschijnlijk al wel eens voorbij zien komen met z’n lange manen, Seppe Smits is namelijk aan het sparen geweest! Wij vonden het wel wat hebben, maar toen we z’n verhaal erachter hoorde snapte we waarom hij ‘t korter wilde laten knippen. De schaar moest en zou erin en het was niet om z’n sociale omgeving vrolijk te maken. Nope, Seppe Smits doneert z’n haar aan Think-Pink!

Wanneer je niet weet wat Think-Pink is en waar ze voor staan: Think-Pink vraagt meer aandacht voor borstkanker en financiert wetenschappelijk onderzoek dat de meest voorkomende kanker bij vrouwen bestrijdt. En zoals je weet gaat kanker veelal gepaard met chemotherapie, wat er weer voor zorgt dat er een grote kans is dat je geen haar meer overhoudt.

Daarom besloot de Belgische snowboarder om zijn zelfgekweekte bos af te staan aan Think-Pink en zo kreeg hij weer een ingekort kapsel aangemeten. Seppe Smits zit dus ondertussen waarschijnlijk weer met een iets wat koude nek in de bergen, want zonder zo’n bos haar is het wel echt een stukkie frisser! “Aah, een stukske eraf zeker?” Nou, dat stukje werd een aardig stuk, maar dat zal je zo wel zien.

Maar goed, alles voor een goed doel, right? We vinden het een goede zet van Seppe Smits en met ons waarschijnlijk nog vele anderen want aan het kankerfonds kan niet genoeg geld gedoneerd worden. Okay, nu verder naar z’n kapsel, want met wat voor creatie loopt Seppe Smits nu rond?

Tja, voor dat antwoord moet je hieronder even klikken, maar dan ben je wel meteen helemaal op de hoogte!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

23 juni 2019

Zondag WTF #334

Het nationale hitteplan is in gang gezet, dus dat wil zeggen dat je nog harder moet chillen. We’ve got your back!  Lees Meer…

Meer Nieuws