Nieuws - 30 oktober 2018   19:11 Shaun White krijgt gedoe vanwege ‘Simple Jack’ halloween kostuum

Door:

Het Amerikaanse excuus om je klem te zuipen met een rare outfit zit er alweer zo’n beetje op. Shaun White dacht een leuke outfit te hebben, maar dat heeft ‘m juist weer gedoe gegeven! 

Shaun White ging namelijk party’en als Simple Jack. Voor degene die het niks zegt: Simple Jack is een karakter uit de 2008 film Tropic Thunder, die toen al wel aardig wat gedoe kreeg vanwege het feit dat dit Ben Stiller is die heel erg zijn best doet om als gehandicapte over te komen. Volle bak over the top, zoals de rest van de film, en dat heeft dus voor kritiek op White gezorgd.

De paralympische community ging aardig los op deze look van White, aangezien het niet erg lekker viel dat een van de beste wintersportatleten zich zo voordeed. Shaun White werd dan ook aardig verplicht om een reactie te geven en dat heeft hij gedaan op Instagram.

“Ik wil tegen iedereen zeggen dat het me spijt. De keuze voor deze outfit was erg last minute en het was niet de juiste keuze. De paralympische community had gelijk. Ze doen goed werk door zoveel atleten te supporten en het spijt me dat ik zo ongevoelig ben geweest. Ik heb mijn les geleerd.”

Shaun White

De foto die Shaun White online had gezet is inmiddels verwijderd en de meest recente foto is zijn officiële spijtbetuiging.

https://www.instagram.com/p/BpiNmJBH8D8/?taken-by=shaunwhite

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws