Nieuws - 28 juni 2019   19:15 Shaun White zet villa’s in Malibu t.w.v. 27.3 miljoen dollar te koop

Door:

Zo, de t*ring zeg! Snowboarder Shaun White is uitgekeken op z’n stekkies in Malibu en daardoor mag iedereen het overnemen. Dus, heb je nog een oude sok onder je bed liggen?

En dan natuurlijk het liefste eentje die je niet overeind tegen de muur aan kan zetten maar waar geld in zit he.

Heel. Ontiegelijk. Veel. Geld.

Want gecombineerd zijn de twee villa’s van Shaun White pak ‘m beet zevenentwintig punt drie miljoen dollar waard. Maar goed, dan krijg je er ook wel wat voor terug. Beide mansions liggen naast elkaar waardoor je zelf een huis hebt en je gasten ook nog eens wat moois kan bieden zonder dat ze je in de weg zitten.

Mansion #1: $14.500.000

Te starten bij de eerste keet die op 7157 Birdview Ave in Malibu ligt. Voor een slordige 14.5 miljoen dollar mag je ‘m overnemen en dan krijg je, behalve een bizar heerlijk uitzicht op de oceaan, ook nog eens 3 slaapkamers, 4 badkamers en ruim 200 vierkante meter aan oppervlak. En dan uiteraard nog de nodige kamers waar je gewoon kunt chillen, om de rest buiten niet te vergeten. Want dat is ook belangrijk. Geïnteresseerd in deze keet? Meer informatie en foto’s ga je hierrr vinden.

Mansion #2: $12.700.000

Eigenlijk wilden we een nieuw verhaal ophangen over dit huis, maar er zijn best wel wat overeenkomsten te vinden. Want zoals we zeiden: het ligt allemaal naast elkaar. Het uitzicht is dus hetzelfde, ook dit huis is knetter duur en ook dit huis heeft meerdere badkamers (2 stuks) en slaapkamers (3 stuks) om er maar voor te zorgen dat je niet te ver hoeft te lopen om op te frissen. Wel zo handig. Als je net uit het zwembad komt, of er naast hebt gelegen om aan je tan te werken. Of als er een poolparty gehouden wordt en je geen zin hebt dat er een rij voor de wc staat.

We hebben geen idee met wat voor problemen je te maken krijgt als je zoveel geld kunt uitgeven voor een huis, maar het zullen in ieder geval problemen zijn waar we graag mee te maken hebben.

Anyway, meer informatie en foto’s van dit huis vind je hierrr en je hoeft geen medelijden te hebben met Shaun White dat hij deze huizen gaat verkopen. De eerste had hij namelijk in 2013 voor 9 miljoen dollar overgekocht van Mike Fleiss, producer van de reality show “The Bachelor”, waar hij voor de tweede keet in 2016 iets minder dan 11 miljoen moest overmaken naar Brian Kariger, founder van Dictionary.com.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws