Nieuws - 1 augustus 2020   10:59 Show nu je edit skills aan Faction en win leipe prijzen

Door:

Iemand interesse om prijzen te winnen met zijn of haar edit skills? Dit is je kans, want Faction is namelijk opzoek naar de beste amateur editor en er zijn meerdere prijzen te winnen!

Dus als je altijd al de droom hebt gehad om een keer met de footage van Faction aan de haal te gaan dan moet je echt even doorlezen. Want zoals ze nu langkomen? Zo zie je ze niet vaak.

Faction heeft namelijk de zoektocht gestart naar alle leute met edit skills en je hoeft niet bang te zijn dat je met eigen content op de proppen hoeft te komen. Faction heeft namelijk meer, maar dan ook écht méér dan genoeg beeldmateriaal om wat mee te doen. En guess what?

Jij mag er ook daadwerkelijk mee aan de slag!

Of nouja, als je ski’s zou willen winnen natuurlijk. En een swag box.

Wat er in die swag box weten we niet, maar winnen willen we ‘m wel. Maar goed, hoe werkt het en wat moet je doen? Dat is eigenlijk best easy, want je moet een alternatieve trailer maken van de teamvideo The Collective.

Hoe werkt het?

1) Stuur een email naar info@factionskis.com en vraag hierin om het beeldmateriaal
2) Faction stuurt binnen 1 werkdag een downloadlink naar het beeldmateriaal
3) Creëer je eigen trailer
4) Ga naar de site van Faction (klik daarvoor hierrrr) en lever je trailer daar in.
5) Bid dat je win

De vijf beste trailers worden op de Faction website gepubliceerd, net zoals op hun social media kanalen.

Waar moet je trailer aan voldoen?

1) Trailer moet tussen de 1 en 3 minuten duren
2) Gebruik alleen muziek die vrij is van licenties
3) Gebruik alleen beeldmateriaal die Faction aanlevert
4) Video moet in 4k of 1080p zijn

Het moge duidelijk zijn dat je de komende periode wat te doen hebt. Winnaars worden 7 september 2020 bekend gemaakt, inzenden kan je tot 31 augustus 2020. Meer informatie rondom deze edit contest van Faction en eisen waar je video aan moet voldoen vind je hierrrr! Of je kijkt hieronder even naar de video.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

9 augustus 2020

Zondag WTF #391

Heeft iemand Nederland verplaatst richting Afrika? Of wat is er aan de hand? Hoe dan ook, probeer nog maar een beetje af te koelen met een verse dosis WTF!  Lees Meer…

WTF

2 augustus 2020

Zondag WTF #390

Een dikke vette hittegolf en de winter is nog lang niet in zicht. Deze zomer duurt toch wel heel erg lang zo. Wist je dat husky’s eigenlijk hele grote mietjes zijn?  Lees Meer…

Meer Nieuws