Nieuws - 15 mei 2017   12:54 Ski-chick Sierra Quitiquit wilt Sports Illustrated Swimsuit model worden

Door:

Als je het ooit over badass chicks hebt dan staat Sierra Quitiquit toch wel behoorlijk hoog op dat lijstje. Ze surft de hele zomer door en zodra de eerste sneeuwvlokken vallen pakt ze de ski’s erbij en knalt ze over dikkere lijnen dan jij. Oh ja, ze is ook nog eens model! 

Meestal als je het woord model hoort dan gaat het om zo’n poppetje dat 24/7 met haar uiterlijk bezig en al begint te gillen als ze een nagel breekt. Sierra Quitiquit valt absoluut niet in deze categorie en haar modellenwerk staat nu eigenlijk op een wat lager pitje omdat ze volle bak bezig is met het skiën! Zo heeft ze al een eigen film gemaakt genaamd ‘How did i get here’ en heeft ze ook mee mogen doen aan films van bijvoorbeeld Sweetgrass Productions. Geen kleine namen, toch?

In de zomerperiode heeft Sierra weer veel meer tijd om zich op haar modellenwerk te storten en ook de nieuwe Sports Illustrated Swimsuit Edition komt er weer aan, de legendarische editie die ieder jaar weer vol staat met de meest bekende modellen ter wereld, maar ook regelmatig atleten uitnodigt. Zo heeft Lindsey Vonn er al een keer in gestaan! Sierra Quitiquit wil ook graag in deze speciale uitgave komen en daarom heeft ze een auditiefilmpje gemaakt en online gegooid.

Zelf geeft ze aan dat ze iedere vrije minuut in haar lichaam steekt om ervoor te zorgen dat ze al die awesome sporten als skiën, surfen en longboarden fysiek makkelijk aan kan. “Deze video is toegewijd aan iedereen die weet dat echte schoonheid in liefde en passie zit”, aldus Sierra zelf in haar auditiefilmpje. Ze wil sterke, onafhankelijke vrouwen in de picture zetten met de Swimsuit Edition van Sports Illustrated en daarom heeft ze zelf deze oproep geplaatst. Zal het haar lukken om bij de volgende lichting te zitten? Wij zijn in ieder geval heel erg benieuwd!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws