Nieuws - 16 april 2021   18:06 Skibaan De Schans in Uden staat in brand

Door:

In het Brabantse Uden woedt op dit moment een grote brand. Het rubber bovenop de skibaan van De Schans staat volgens Veiligheidsregio Brabant-Noord in brand! 

De eerste melding van brand kwam om 16.30 uur binnen. Het is onduidelijk hoe deze brand heeft kunnen ontstaan, wel is duidelijk dat de brand in een hele korte tijd flink groter heeft kunnen worden.

De rubberen matten bovenop de baan staan in de brand en zorgen daarmee voor hele zware rookvorming, die tot ver in de regio te zien is. Bij Volkel is de brand inmiddels al gespot.

Om de brand te bestrijden is een groot blusvoertuig, genaamd de ‘crashtender’ van vliegbasis Volkel uitgerukt. De crashtender wordt normaal gesproken ingezet om vliegtuigen bij ongevallen te blussen.

Volgens de eerste berichten zijn er geen gewonden gemeld. Mochten we meer informatie hebben, zullen we dit artikel updaten!

 

Foto: Screenshot van video @paull_0110

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

En, volledig lam het terras af gekropen? Of heb je de stad leeggekocht? Hoe dan ook, op zondagavond moet je maar één ding doen: chillmode XL!  Lees Meer…

WTF

25 april 2021

Zondag WTF #426

Terwijl het winterseizoen er wel zo’n beetje op zit, is er in ieder geval een beetje licht aan het einde van de tunnel. Klaar voor de terrassen?  Lees Meer…

Meer Nieuws