Nieuws - 4 februari 2017   12:29 Skiër schopt Duitser in z’n zak, Duitser ligt in het ziekenhuis!

Door:

Even snoeihard in je zak geschopt worden is niet echt iets waar je als man op zit te wachten, maar als het met een skischoen gebeurd dan ben helemaal ver van huis. We snappen best dat je soms een vervelende Duitser in z’n zak wil schoppen maar een paar dagen geleden is er iemand door in het ziekenhuis terecht gekomen! 

Ouch, dat moet zeer doen! Zit je nu ook pijnlijk naar je scherm te kijken? Een gewone trap in je zak is al genoeg om je door te grond te laten zakken van de pijn, maar met van die zware klossen in je ballen getrapt worden is wel echt next level…

Het voorval gebeurde een paar dagen geleden in het Oostenrijkse Obertauern waar een paar gasten ruzie kregen in de après-ski bar. Één van de ruziemakers had nog skischoenen aan en was blijkbaar dronken genoeg om de ander snoeihard in z’n zak te schoppen met skischoenen.

De 21-jarige Duitser zakte vervolgens in elkaar en moest met de ambulance opgehaald worden, die ‘m naar het urologie centrum in Zell am See hebben gebracht. Of z’n zaakje nog op z’n plek zit is nier bekend gemaakt, maar de kans is best groot dat er hier en daar toch wat gescheurd is! Het Rode Kruis had het over ‘serieuze verwondingen’ dus dat klinkt in ieder geval niet best.

In Obertauern is de politie nog altijd op zoek naar de dader waar geen spoor van te bekennen is. Ze roepen getuigen op om zich te melden zodat ze de dader zo snel mogelijk te pakken kunnen krijgen. Tja, zo klinkt een skischoen verbod als in Sölden ineens niet meer zo vreemd!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws