Nieuws - 31 december 2020   17:10 Skileraren vieren feest in Gastein, kunnen hoge boete verwachten

Door:

In het Oostenrijkse Bad Gastein wilden de skileraren toch een feestje houden, dat vond de politie alleen niet zo’n goed idee. Een dikke boete zit eraan te komen! 

In de nacht van woensdag op donderdag kwam er een melding van rumoer binnen bij de politie. Uit een woning in het Oostenrijkse dorp kwam geluidsoverlast en de buren hebben daar een melding van gemaakt. De politie kwam even controleren wat er gaande was en daar troffen ze iets aan wat volgens de maatregelen absoluut niet mag. Een groep skileraren was namelijk lekker aan het feesten in het huis.

De skileraren waren net op woensdag aangekomen voor het seizoen en dat wilde ze toch graag even vieren. Normaal gesproken hartstikke leuk en helemaal prima, maar met de huidige maatregelen is dat natuurlijk een no-go. Niemand droeg een mondkapje en afstand houden was er uiteraard ook niet bij, waarop de politie het feest heeft afgebroken.

Door deze actie kunnen de skileraren een flinke boete verwachten, die volgens de Oostenrijkse regels kan oplopen tot €1450 per persoon. Hoe hoog die boete precies wordt zal nog bepaald moeten worden, maar gezien het vergrootglas op de wintersport zal dit ze wel duur komen te staan.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws