Nieuws - 6 november 2019   12:18 Snowbass Festival 2020 zit er weer aan te komen en kaarten zijn nu te koop

Door:

Het grootste apres ski hardstyle feest van Nederland zit er weer aan te komen, de kaarten kunnen jetzt gekauft worden én de trailer staat online!

Dus als je nou nog durft te beweren dat we geen goed nieuws brengen, dan weten wij het ook niet meer hoor. We hebben er toch wel echt alles aan gedaan!

Of, eh… Naja, Snowbass Festival doet in dit geval het werk, maar we leveren graag goed nieuws. Dat moest de strekking van ons verhaal zijn.

Anyway, vorig jaar schreven we al over Snowbass Festival en dit jaar is dat niet anders. Want tja, dikke feesten met een winter vibe horen gewoon gesupport te worden en daar valt Snowbass zekers te weten onder. Want waar kan je tegenwoordig nog in je apres ski outfit vol gas gaan met DJ’s als Outsiders, Snollebollekes, Mental Theo, D-Fence, Rejecta en Rebelion?

Juist, enkel bij Snowbass Festival!

Qua locatie verandert er allemaal niets ten opzichte van vorig jaar, dus dat betekent dat je weer naar Balkenhaven mag, wat in Zaandam ligt. Dit alles op 25 januari 2020 en zoals gezegd zijn de tickets nu te koop. Nog geen 30 euro inclusief fee betaal je voor een dag lang rampestampen, dus dat valt allemaal nog wel te overzien.

Ze zijn volgens de trailer overigens van vijf naar vier stages gegaan en op de site staan drie stages. Hoe dat zit? Joost mag het weten. Boeit verder ook niet, check hieronder de trailer en koop je kaartje schnell! Wie gaat er dit jaar ook naar Snowbass Festival?

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Deel twee van het tweeluik in SnowWorld Landgraaf was gisteren aan de beurt en nu werd vooral gefocust op de railsectie. Dat werd door de deelnemers met alle plezier aangepakt waardoor ook de zondag een mooie wedstrijd van de Freestyle Tour zou gaan worden! Lees Meer…

WTF

18 november 2019

Maandag WTF #356

Even een beetje chillmode tussen de wedstrijdverslagen door is ook belangrijk, toch? We hebben je back met een verse WTF die weer voor je klaar staat. Enjoy!  Lees Meer…

Nou, het contestseizoen was uiteraard al afgetrapt in SnowWorld Zoetermeer, maar deze wedstrijd in SnowWorld Landgraaf voor de Freestyle Tour gehost door Shred Masters… Nondeju, die deed overal gewoon nog even een schepje bovenop! Benieuwd wie er naar de overwinning reden? Lees Meer…

Meer Nieuws