Nieuws - 6 november 2019   12:18 Snowbass Festival 2020 zit er weer aan te komen en kaarten zijn nu te koop

Door:

Het grootste apres ski hardstyle feest van Nederland zit er weer aan te komen, de kaarten kunnen jetzt gekauft worden én de trailer staat online!

Dus als je nou nog durft te beweren dat we geen goed nieuws brengen, dan weten wij het ook niet meer hoor. We hebben er toch wel echt alles aan gedaan!

Of, eh… Naja, Snowbass Festival doet in dit geval het werk, maar we leveren graag goed nieuws. Dat moest de strekking van ons verhaal zijn.

Anyway, vorig jaar schreven we al over Snowbass Festival en dit jaar is dat niet anders. Want tja, dikke feesten met een winter vibe horen gewoon gesupport te worden en daar valt Snowbass zekers te weten onder. Want waar kan je tegenwoordig nog in je apres ski outfit vol gas gaan met DJ’s als Outsiders, Snollebollekes, Mental Theo, D-Fence, Rejecta en Rebelion?

Juist, enkel bij Snowbass Festival!

Qua locatie verandert er allemaal niets ten opzichte van vorig jaar, dus dat betekent dat je weer naar Balkenhaven mag, wat in Zaandam ligt. Dit alles op 25 januari 2020 en zoals gezegd zijn de tickets nu te koop. Nog geen 30 euro inclusief fee betaal je voor een dag lang rampestampen, dus dat valt allemaal nog wel te overzien.

Ze zijn volgens de trailer overigens van vijf naar vier stages gegaan en op de site staan drie stages. Hoe dat zit? Joost mag het weten. Boeit verder ook niet, check hieronder de trailer en koop je kaartje schnell! Wie gaat er dit jaar ook naar Snowbass Festival?

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Een extreem lome zondag hoort wel een beetje bij deze tijden. Toch? Die maken we even helemaal. compleet voor je met een dosis WTF!  Lees Meer…

Meer Nieuws