Nieuws - 6 januari 2018   16:43 Snowboarder doodgevroren in Risoul na après-skiën

Door:

Een 22-jarige Britse snowboarder raakte afgelopen dinsdag vermist in het Franse Risoul, maar inmiddels is zijn lichaam teruggevonden. De man is doodgevroren na de après-ski! 

Dinsdag avond, na een avondje stappen in het Franse Risoul, raakte de 22-jarige Owen Lewis vermist. Hij kwam niet thuis in het het appartement waar hij zat met z’n vrienden, die er destijds vanuit gingen dat hij met iemand mee was gegaan en ergens anders was blijven tukken. Toen hij de volgende middag nog steeds niet terecht was en ook z’n telefoon niet opnam, begonnen zijn vrienden en familie argwaan te krijgen. De autoriteiten werden ingeschakeld en een zoekactie werd opgestart.

De man was op het laatst gezien in de populaire bar Grotte du Yéti om 2 uur ‘s nachts en waarschijnlijk is de man daarna in z’n eentje aan de wandel gegaan. In het dorp werden overal posters opgehangen om Lewis weer terug te vinden en uiteindelijk werd zijn lichaam gespot door een reddingshelikopter, vlakbij een bergrivier.

Zijn lichaam kon gelijk geïdentificeerd worden en de politie gaat er vanuit dat hij verdwaald is geraakt op de weg terug naar zijn appartement. Waarschijnlijk heeft hij in dronken toestand een verkeerde afslag genomen, waardoor hij vervolgens bij het bergriviertje terecht kwam. Volgens de eerste conclusie is hij daar ter plekke doodgevroren in de barre kou, al moet een autopsie daar nog officieel uitsluitsel over geven.

Het meest bizarre was nog dat het appartement op nog geen 100 meter van de bar verwijderd zat en de man bovendien aardig bekend zou zijn in het skigebied.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws