Nieuws - 11 februari 2020   16:52 Snowboarder mept skiër bewusteloos met skistok in Zillertal Arena

Door:

Het gaat wel lekker met het geweld in Oostenrijk op het moment! Na het skischoen schoppen is er nu een snowboarder Badr gegaan en wel met een skistok op een andere skiër! 

Door het incident moest een 55-jarige Britse skiër met de helikopter naar het ziekenhuis gebracht worden en dat allemaal omdat de snowboarder helemaal uit z’n plaat ging.

Volgens de Daily Mail sneed de snowboarder de groep van de Britse skiër af en scheelde het weinig voordat het een zware crash zou zijn, waarop de Britse man besloot om de snowboarder erop aan te spreken. De snowboarder, wiens leeftijd en nationaliteit niet bekend gemaakt is, was daar niet van gediend en pakte de skistok van iemand uit de Britse groep en begon de man te slaan.

Geen helm

Het Britse slachtoffer droeg geen helm, maar de snowboarder heeft ‘m wel meerdere keren geslagen op zijn hoofd met de skistok. Het resultaat was dat de man zware verwondingen op heeft gelopen en met de helikopter naar het ziekenhuis in Schwaz gebracht moest worden.

De snowboarder is na deze uitspatting snel weggevlucht en de politie is nu op zoek naar getuigen, in de hoop dat ze de dader alsnog kunnen vinden.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws