Nieuws - 15 december 2019   12:25 Snowboarder plotseling overleden in Turrach

Door:

Een bizar geval gisteren op de Oostenrijkse Turrachter Höhe. Een snowboarder is daar door onbekende reden overleden! 

Een 47-jarige man uit Karinthië was aan het snowboarden in het skigebied bij Turrach en door de dag heen was er niks aan de hand. Toch ging het ineens totaal verkeerd. De snowboarder pakte een afdaling en kwam vervolgens aan bij het bergstation van de Schafalmbahn, een stoeltjeslift die  toegang geef tot een viertal pistes.

Aangekomen bij het bergstation ging het fout. De 47-jarige man zakte plotseling in elkaar en viel bewusteloos op de grond. Een van de omstanders die het zag gebeuren is dokter van beroep, dus hij is direct naar de man toe gegaan en heeft eerste hulp toegediend en de reddingsdiensten ingeschakeld.

Ziekenhuis

De reddingsdienst was snel ter plaatse en die hebben vervolgens weer een helikopter ingeschakeld om de man naar het ziekenhuis van Klagenfurt te transporteren in de hoop nog iets voor hem te kunnen betekenen.

Toen de man aankwam in het ziekenhuis bleek al snel dat de hulp te laat kwam, hij is overleden op de eerste hulp. De politie van Turrach heeft een onderzoek ingesteld naar de oorzaak zoals gewoon is bij dergelijke gevallen. Overigens hebben ze niet bekend gemaakt wat de oorzaak is geweest van het in elkaar zakken en wat nu exact de doodsoorzaak is geweest van de man uit Karinthië.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws