Nieuws - 4 juni 2021   16:16 Snowboardster Torah Bright plaatst borstvoedingsfoto en het internet reageert

Door:

Torah Bright dacht even iets leuks op internet te zetten rondom de borstvoeding die ze haar kind geeft, maar de desbetreffende groep had daar totaal geen oren naar.

Torah Bright was gezellig van haar moederschap aan het genieten toen opeens de internet moeders om de hoek kwamen kijken. Bewapend met scherpe teksten en ongevraagde feedback gingen ze te keer op de post van de voormalig snowboardster, die meermaals op het hoogste niveau hoge ogen heeft weten te gooien. Ondertussen is Torah Bright 34 jaar en geniet ze van haar gezinnetje, maar dat gaat dus niet volledig zonder slag of stoot.

Het gaat om deze foto:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ROXY (@roxy)

Het is nu bijna een maand geleden dat Torah Bright met al haar goede bedoelingen het internet opkwam, maar blijkbaar is de discussie nog steeds gaande. De moeders in kwestie vinden namelijk dat het geen realistische manier van borstvoeding is én dat het lichaam van Torah Bright niet representatief is voor alle moeders in de wereld.

Tja, we weten even niet of we deze strijd in de categorie ‘je kan ook nooit meer wat op internet zetten of er is wel iemand die er problemen mee heeft’ of in de categorie ‘we snappen de discussie ergens wel’ moeten zetten. Borstvoeding geven is natuurlijk een prachtig moederschapsmoment met je kind, maar er zijn honderd andere manieren om het te laten zien. Aan de andere kant: als iemand als Torah Bright gewoon lekker ondersteboven haar kind borstvoeding geven, dan moet ze dat gewoon kunnen doen. Waar gaat alle heisa precies om? Als we even naar de wereld kijken zijn er wel grotere problemen die we op dit moment moeten tackelen.

Torah Bright had er vervolgens zelf ook nog het een en ander over te melden:

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

27 juni 2021

Zondag WTF #432

En, bekomen van de deceptie? We hebben in ieder geval iets om het verdriet een beetje te kunnen verzachten!  Lees Meer…

20 juni 2021

Zondag WTF #431

En, ben je inmiddels al gesmolten door de warmte? Sta je lekker te skiën, krijg je ineens een van de meest unieke lichtverschijnselen ter wereld te zien!  Lees Meer…

Meer Nieuws