Nieuws - 9 juni 2018   13:00 Snowchamps trekt de slippers aan en gaat aan de slag voor volgend seizoen

Door:

Wanneer zelfs de Milka koeien in de wei aan het smelten zijn is dat voor ons ook het signaal om het seizoen te callen. We gaan jullie dan ook even een klein beetje verlaten, maar komen terug als nooit tevoren én stoppen doen we dan ook allerminst! Ja dat zijn sterke teksten, dus klik dan snel verder wat we van plan zijn, plus! We hebben je hulp nodig!

Men oh men, wat was dit een seizoen zeg. Wanneer we terugkijken begon het allemaal in september met de nationale wedstrijden én uiteraard het nieuws dat we media partner werden van The Masters, de freestyle reeks van Sean Taylor Events. Daarmee werd dus het seizoen afgetrapt, een mooi begin van een lang seizoen.

Wat daarna volgde was een reeks aan gave evenementen en winterse wedstrijden & weken die we echt voor geen goud hadden willen missen. Daarnaast hebben we ook weer stappen gemaakt met de website, nieuwe mensen leren kennen die we ondertussen al als familie beschouwen én zijn er samenwerkingen tot stand gekomen waarvan we aan het begin van het seizoen alleen nog maar mochten dromen.

Zeer tevreden zijn we dan ook wat het seizoen heeft gebracht, ook al zijn we zelf uiteraard ook tegen wat muren aangelopen. Leermomentjes houd je altijd en de zomer is voor ons nu het uitgelezen moment om alles nog eens even extra onder de loep te nemen, het onderhoud uit te voeren aan de systemen én dit alles te verbeteren als nooit te voren.

Zoals de trouwe lezer ondertussen al wel weet gaan we in de zomer natuurlijk niet compleet offline. Ha, wat denk je nou, dat we achterlijk zijn? Okay, fair… Ergens zit er in dat laatste wel een kern van waarheid, maar nee: we gaan niet offline. Wel gaan we iets terug in artikelen, hoe erg moeten we nog even bekijken. We hebben namelijk geen zin om jullie troep voor te schotelen.

Gelukkig hebben we ook enorm veel zin in komende periode, want er zitten heel wat mooie dingen aan te komen. Erg veel kunnen we er nog niet over zeggen, maar het gaat zeker de moeite waard worden voor jullie! Waar we het wel met jullie over kunnen en willen hebben zijn deze drie dingen.

#1: We zoeken stagiaires & bloggers!

Ja hooooor! We zijn enorm trots om dit te melden, want we hebben nu niet alleen de mogelijkheid om aan team uitbreiding te denken, maar we kunnen nu ook ein-de-lijk er echt mee aan de slag! Qua specificaties gaan we je binnenkort meer informatie geven, maar we wilden jullie alvast laten weten dat dit er aan zit te komen. Dus begin alvast maar met je motivatiebrief te schrijven waarom jij bij ons team moet horen!

#2: …

Damn son, wilden we het je toch bijna vertellen ook! Gelukkig hebben we alles kunnen deleten voordat dit artikel online ging ons in kunnen houden en houd je die nog even van ons tegoed. Hij is wel echt erg nice, dus je mag starten met raden. Degene die het raadt krijgt de eeuwige roem die hij of zij hoort te krijgen. Dus, go!

#3: Enquete

We zijn nu aan het einde van het seizoen en we zouden graag even wat van je tijd willen lenen. Je krijgt het terug, serieus, en wel in de vorm van betere content en leukere artikelen aangezien we naar jullie luisteren. Zoals altijd, toch? Dat dachten wij ook, daarom willen we je vragen of je even deze vragenlijst in wilt vullen want je zou ons daarmee enorm helpen! Dus, even snel op deze blauwe tekst klikken en wie weet ben jij degene die iets wint. Wat dat is laten we nog even in het midden, maar goed… Wil je het risico lopen dat een van je vrienden iets wint omdat jij niet de drie minuten over had voor onze enquete? Inderdaad. Voor de extreem luie lezers hebben we hieronder de enquete ook al neergezet, dus it’s up to you bro. Als je nu nog steeds niet even tijd voor ons vrij maakt… Dan… Dan… Dan zijn we enorm verdrietig.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

De gesprekken hebben een tijdje mogen duren, maar nu is de inkt toch echt op het contractuele papier gekomen. Daarmee mag Isabelle Hanssen het ook aan de grote klok hangen en rijdt ze voortaan voor de blikkengigant Monster Energy. Tijd om eens met de Nijmeegse Halfpipe skister te kletsen dus! Lees Meer…

Meer Nieuws