Nieuws - 31 mei 2019   20:00 SnowchampsTV #2: April 2019

Door:

Daar zijn we weer! De tweede aflevering van SnowchampsTV is gearriveerd en dit keer is het de maand april die besproken wordt met daarin onder andere het NK/BK Freestyle 2019 in LAAX!

Waar we vorige maand de eerste aflevering van SnowchampsTV de wondere wereld in hadden gestuurd, daar hebben we het ook bij de maand april gewoon weer geprobeerd om er iets van te maken. Of dat is gelukt is nog even de vraag, maar dat terzijde natuurlijk.

De vorige keer zeiden we namelijk al: “Hoe dan ook, het zorgde voor een aantal mooie momenten en al met al kunnen we je één ding vertellen: we hebben ons weer lekker voor l*l gezet en we kwamen erachter dat we niet het meeste talent hebben voor video’s”, en dat is in deze aflevering niet anders.

Maar goed, we blijven het gewoon proberen en als je dus nog opbouwende kritiek hebt dan mag je altijd mailen naar info@snowchamps.nl. Of wanneer je zelf een talent hebt om ons te helpen dan horen we dat ook graag!

Voor nu hebben we het zelf nog maar eens geprobeerd en gaan we veel in op hét event van april, namelijk het Nederlands & Belgisch Kampioenschap Freestyle 2019 in LAAX. Dat is uiteraard niet alles want je zal ook Eddie voorbij zien komen én heeft een man 1,5 uur onder de lawine gelegen waar hij levend onderuit kwam. Om maar even een dwarsstraat te noemen he.

Ook gaan we de door MK Skiservice gesponsorde CT 5.0 ski’s van Faction weggeven waar er maar 200 van zijn gemaakt én zit er nog meer in het vat. Daarom gauw maar even kijken!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

12 juli 2020

Zondag WTF #387

Weer een zondag overleefd? Good! De chillmode heb je wel verdiend, toch? Wat dacht je van waterskiën tussen de sneeuw met een sneeuwscooter op je pickuptruck? ‘MURICAA!  Lees Meer…

Het is juli en de mussen vallen van het dak, maar de mogelijkheid om te solliciteren bij de hoogste open air bar van Europa is zojuist weer gestart. Dus, wie heeft er enorm veel zin om een uniek seizoen te draaien in de sneeuw en aan de slag te gaan bij de 360 Bar in Val Thorens? Lees Meer…

Meer Nieuws