Nieuws - 16 december 2019   19:09 SnowchampsTV S2E2: November 2019

Door:

Daar zijn we weer! In de aankomende minuten gaan we je weer meenemen langs al het nieuws van vorige maand, bekijk dus snel de SnowchampsTV november editie!

Serieus, we knipperden twee keer met onze ogen en opeens was het midden december. Waar zijn al die dagen gebleven?! We hebben eerlijk gezegd geen flauw idee, maar we weten wel dat we weer een nieuwe editie van SnowchampsTV voor je klaar hebben staan. En ook al is het een hele bevalling geweest en verspreekt ondergetekende zich nog veel te vaak…

Hij is nu in ieder geval voor iedereen te aanschouwen! Dat is het belangrijkste, right?

Zeg even ja, want dan voelen we ons minder stom dat we te laat zijn met het posten van de video.

Gedaan? Mooi, deze maand is er een hoop gebeurd en dus moesten we even doorwerken in de video. De hoeveelheid wedstrijden die niet aan te slepen waren, zoals de Europa Cup, Freestyle Tour en World Cup Big Air in Modena, hadden we eigenlijk genoeg te bespreken, maar ook het andere nieuws was iets waar we bij stil moesten staan.

Want de beelden van Maxim van Helvoort zijn ook in december erg lekker om naar te kijken, net zoals Solstice van Salomon en ook staan we even stil bij dé tip om rijk te worden met je GoPro video. Want waarom laten verstoffen ergens diep op je computer als je er ook geld mee kan verdienen? Oh, vergeten we bijna dat we ook nog even binnen hebben gekeken bij Mikaela Shiffrin haar slaapkamer!

Genoeg te bespreken dus, check ‘m hieronder. Als je overigens nog tips of opbouwende kritiek hebt dan mag je altijd mailen naar info@snowchamps.nl. Of wanneer je zelf een talent hebt om ons te helpen dan horen we dat ook graag!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Waar bijna ieder land de skigebieden inmiddels gesloten heeft, is er nog one last country standing: Zweden heeft nog een paar skigebieden geopend en ze zouden zonder al te grote problemen open kunnen blijven! Update: Ook Zweden gooit de skigebieden dicht.  Lees Meer…

Meer Nieuws