Nieuws - 16 juni 2020   14:50 SnowWorld opent vanaf 1 juli alle pistes

Door:

Nog twee weken wachten en dan kan je de sneeuw van SnowWorld weer in. Nu de coronamaatregelen steeds meer versoepeld worden, kan ook SnowWorld de deuren weer openen. 1 juli is nu de streefdatum voor opening! 

Vandaag heeft SnowWorld dit nieuws bekend gemaakt, waarin ze aan hebben gegeven dat het bedrijf helemaal klaar is voor de anderhalve meter samenleving en de maatregelen die ze moeten treffen. De afgelopen weken is gewerkt om alle SnowWorld hallen aan te passen naar de richtlijnen van het RIVM, waardoor ze veilig en wel open kunnen gaan.

Looproutes

Om alles in goede banen te sturen wordt er gebruik gemaakt van strikte looproutes door het pand en is er waar nodig plexiglas geïnstalleerd, zodat iedereen voldoende afstand van elkaar kan houden.

Naast deze aanpassingen is er een online reserveringssysteem in het leven geroepen. Iedereen die langs wil komen zal een slot moeten reserveren via de website van SnowWorld, zodat het bedrijf het maximum aantal personen per vierkante meter kan blijven handhaven.

Optimistisch

Hoewel SnowWorld uiteraard een flinke tik heeft gekregen door het sluiten van alle filialen, is CEO Wim Hubrechtsen optimistisch over de komende periode en de kansen die SnowWorld heeft nu de filialen weer open mogen: “De coronacrisis heeft uiteraard ook op ons veel impact. Voor het eerst in de geschiedenis hebben we onze deuren moeten sluiten. Gelukkig krijgen we nu al veel vraag naar onze summercamps”, aldus Hubrechtsen tegenover 1limburg. Uit onderzoek is gebleken dat het gros van de wintersporters komend seizoen gewoon weer op wintersport willen gaan, dus daar put SnowWorld ook veel hoop uit, evenals de komende zomerperiode. “Veel gezinnen blijven komende zomer in Nederland, maar gunnen hun kinderen toch een avontuurlijke vakantie.”

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

12 juli 2020

Zondag WTF #387

Weer een zondag overleefd? Good! De chillmode heb je wel verdiend, toch? Wat dacht je van waterskiën tussen de sneeuw met een sneeuwscooter op je pickuptruck? ‘MURICAA!  Lees Meer…

Het is juli en de mussen vallen van het dak, maar de mogelijkheid om te solliciteren bij de hoogste open air bar van Europa is zojuist weer gestart. Dus, wie heeft er enorm veel zin om een uniek seizoen te draaien in de sneeuw en aan de slag te gaan bij de 360 Bar in Val Thorens? Lees Meer…

Meer Nieuws