Nieuws - 13 maart 2020   11:08 SnowWorld treft maatregelen rondom coronavirus, maximaal 100 personen in de hal

Door:

Na de maatregelen die aan alle kanten worden aangescherpt, rondom het coronavirus, heeft ook SnowWorld aan aankondiging gedaan. Het aantal mensen op de pistes wordt beperkt! 

Ook in Nederland nemen de maatregelen tegen het coronavirus toe, al heeft het nog niet de extreme vormen aangenomen zoals in andere Europese landen. Wel is bekend gemaakt dat alle evenementen met meer dan 100 bezoekers niet door mogen gaan en mogelijk dat ze met nog strengere maatregelen komen.

SnowWorld heeft nu ook aangekondigd dat ze wat gaat doen in de strijd tegen het coronavirus. Op alle SnowWorld banen mogen niet meer dan 100 mensen tegelijk op de pistes zijn. Dit om te voorkomen dat er te dicht contact is met mensen waardoor het virus weer verspreid zou kunnen worden.

Om deze maatregel zo soepel mogelijk te laten verlopen, gaat SnowWorld nog met een reserveringtool komen waar men van te voren een tijdsslot kan vastzetten, om toegang tot de baan te kunnen verzekeren. Vooralsnog zijn dit de enige maatregelen en hoeft de horeca ook nog niet op slot te gaan. Deze maatregel geldt in ieder geval tot en met 19 maart.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

27 juni 2021

Zondag WTF #432

En, bekomen van de deceptie? We hebben in ieder geval iets om het verdriet een beetje te kunnen verzachten!  Lees Meer…

20 juni 2021

Zondag WTF #431

En, ben je inmiddels al gesmolten door de warmte? Sta je lekker te skiën, krijg je ineens een van de meest unieke lichtverschijnselen ter wereld te zien!  Lees Meer…

Meer Nieuws