Nieuws - 13 maart 2020   11:08 SnowWorld treft maatregelen rondom coronavirus, maximaal 100 personen in de hal

Door:

Na de maatregelen die aan alle kanten worden aangescherpt, rondom het coronavirus, heeft ook SnowWorld aan aankondiging gedaan. Het aantal mensen op de pistes wordt beperkt! 

Ook in Nederland nemen de maatregelen tegen het coronavirus toe, al heeft het nog niet de extreme vormen aangenomen zoals in andere Europese landen. Wel is bekend gemaakt dat alle evenementen met meer dan 100 bezoekers niet door mogen gaan en mogelijk dat ze met nog strengere maatregelen komen.

SnowWorld heeft nu ook aangekondigd dat ze wat gaat doen in de strijd tegen het coronavirus. Op alle SnowWorld banen mogen niet meer dan 100 mensen tegelijk op de pistes zijn. Dit om te voorkomen dat er te dicht contact is met mensen waardoor het virus weer verspreid zou kunnen worden.

Om deze maatregel zo soepel mogelijk te laten verlopen, gaat SnowWorld nog met een reserveringtool komen waar men van te voren een tijdsslot kan vastzetten, om toegang tot de baan te kunnen verzekeren. Vooralsnog zijn dit de enige maatregelen en hoeft de horeca ook nog niet op slot te gaan. Deze maatregel geldt in ieder geval tot en met 19 maart.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Nu Oostenrijk op twee deelstaten na volledig oranje kleurt op de kaart met reisadviezen, is het nog maar afwachten wanneer je als Nederlander weer enigszins normaal op vakantie kan naar het Alpenland. Toch is er een sprankje hoop, twee regio’s in Oostenrijk vallen namelijk buiten de code oranje regels!  Lees Meer…

WTF

18 oktober 2020

Zondag WTF #401

Een week dichterbij de winter en nog steeds dezelfde ellende. Anyway, tijd voor een beetje chillmode en een dosis WTF!  Lees Meer…

Meer Nieuws