Nieuws - 13 maart 2019   10:58 Storm zet 250 festivalgangers Tomorrowland Winter vast op de berg

Door:

Party’en op de berg moet je ook gewoon met je ski/snowboardgear. 250 feestgangers stonden vast op de berg door de storm! 

Wie social media een beetje in de gaten heeft gehouden zal het niet zijn ontgaan, Tomorrowland Winter is gearriveerd in Alpe d’Huez! En 25.000 festivalgangers ergens in de bergen met sneeuw, gaat dat goed? Nou, niet helemaal dus.

Dinsdag stak er namelijk een aardige storm op in het Franse dorp en dat heeft voor een beetje chaos weten te zorgen! Door harde wind moesten de liften sluiten en dat betekent dat de feestgangers die naar boven waren gegaan, dus ook niet meer met de lift naar beneden kon gaan.

Zonder gear

En die feestgangers stonden bovenop de berg zonder ski- of snowboardgear waardoor ze dus niet meer naar beneden konden komen. De 250 festivalgangers stonden volledig vast en dus moest het skigebied een andere oplossing zien te bedenken

Met sneeuwscooters een operatie opzetten was geen doen, dat zou met in totaal 250 man simpelweg te lang duren. Uiteindelijk heeft het skigebied een reeks snowcats op weten te snorren waarmee ze de mensen redelijk snel naar beneden hebben kunnen halen.

Meer sneeuwval

Hoe het de komende dagen gaat lopen is nog maar de vraag. Tot en met vrijdag kan er namelijk aardig wat sneeuw gaan vallen in het gebied, waardoor sluitingen her en der nog wel eens mogelijk kunnen zijn. Tot nu toe lijkt het in Alpe d’Huez allemaal goed te verlopen, maar met zoveel verse sneeuw kan dat heel snel veranderen. We’ll keep you posted!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

De gesprekken hebben een tijdje mogen duren, maar nu is de inkt toch echt op het contractuele papier gekomen. Daarmee mag Isabelle Hanssen het ook aan de grote klok hangen en rijdt ze voortaan voor de blikkengigant Monster Energy. Tijd om eens met de Nijmeegse Halfpipe skister te kletsen dus! Lees Meer…

Meer Nieuws