Freestyle. Nieuws - 12 juni 2020   12:42 Sven Thorgren doet ‘World First Triple Chuck Flip on a hip’ tijdens quarantaine

Door:

Zo de knetter zeg! Sven Thorgren heeft zich uitgeleefd op een hip en daar kwam een ‘World First Triple Chuck Flip on a hip’ uitrollen. Beelden na de klik!

Dat men creatief wordt tijdens quarantaine mag ondertussen wel duidelijk zijn. Is het niet in de persoonlijke kringen, dan zien we wel op internet het een en ander gebeuren. Andri Ragettli had bijvoorbeeld op z’n bucketlist staan dat hij 100 kilometer wilde hardlopen en daar was nu precies het goede moment voor, maar ook MSP Films liet zich van de andere kant zien. Want wist je dat atleten ook kunnen zingen?

Nee? Nou, newsflash: dat kunnen ze ook niet. Maar ze hebben het wel geprobeerd!

En nu is het dus Sven Thorgren die in datzelfde lijstje gezet mag gaan worden. De Zweedse snowboarder was aan het filmen voor de nieuwe Scandalnavians film en dit alles in het hoge noorden van z’n thuisland. Sterker nog, Riksgränsen ligt écht in het hoge noorden en niet zoals we hier wel eens horen dat ‘Scandinavië ook in het hoge noorden ligt’. Want hoewel dat wel waar is, is Riksgränsen even next level.

Hoe dan ook, Sven Thorgren was dus aan het filmen en nadat alles vastgelegd was begon het te kriebelen. Zou hij het doen? Na wat feelings die heen en weer gingen zag hij toch z’n kans schoon. To be fair, het kostte een aantal ferme klappers en beurse plekken, maar daarna wist hij ‘s werelds eerste Triple Chuck Flip van een hip te landen!

Beelden zijn er uiteraard ook geschoten en met Sven Thorgren zelf aan het woord ga je ‘m zien. De vraag is nu, who’s next?

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle