Nieuws - 23 januari 2019   19:13 Tanner Hall heeft er een nieuwe sponsor bij: Ruroc!

Door:

In de categorie “die zagen we totaal niet aankomen” hebben Tanner Hall en Ruroc elkaar het ja-woord gegeven!

Het was lange tijd gissen wat er nou eigenlijk met Tanner Hall ging gebeuren nadat Oakley ‘m aan de kant heeft gezet. Niet op een manier welke wedstrijden hij zou gaan rijden, want het was al even bekend dat hij aan de Freeride World Tour mee zou gaan doen, maar wel welke brillensponsor hij aan zich zou laten linken.

Geruchten te over en waar de ene schreeuwde dat hij naar SPY moest gaan, daar waren er weer anderen die dachten te weten dat Smith de uitgelezen partner moest gaan worden. En wat gebeurt er? Tanner Hall koos voor een compleet ander pad en rijdt voortaan met Ruroc op z’n kop!

Nee, die zagen we dus even niet aankomen en eerlijk is eerlijk: waarom doe je dit Tanner Hall? Why, I ask you?! We snappen dat je jezelf eens in de zoveel tijd inclusief ski’s naar de maan stuurt (triple backie, anyone?) maar dat betekent niet meteen dat je een astronautenhelm moet gaan dragen!?

Anyway, waarschijnlijk moeten we gewoon even wennen aan deze actie en zal het allemaal wel loslopen. Tijdens de eerste stop van de Freeride World Tour reed hij namelijk ook al met Ruroc (gelukkig niet met de astronauten variant) en daar eindigde hij op een tweede plaats, dus aan het zicht heeft het in ieder geval niet gelegen.

Bij Ruroc gaat Tanner Hall een aantal andere skiërs tegenkomen, namelijk de winnaar van de 2018 Freeride World Tour Mickael Bimboes en ook LJ Strenio & Andy Parry hebben eerder al hun handtekening onder een samenwerking met Ruroc gezet.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws