Nieuws - 24 november 2022   15:51 Tanner Hall krijgt wildcard voor Freeride World Tour 2023 stop in Kicking Horse

Door:

De Freeride World Tour gaat begin volgend jaar van start en ditmaal met Tanner Hall die zich mag gaan melden in Kicking Horse!

Het zonnetje begon hier opeens te schijnen en we dachten even dat het willekeur was. Maar! Toen twee minuten later opeens een mailtje van de Freeride World Tour in onze mailbox lag met de tekst dat Ski Boss Tanner Hall een wildcard had gekregen voor de eerste wedstrijd van de FWT’23 wisten we het zeker. Dit is geen toeval meer.

Want dat Ski Boss een prachtige aanvulling is op de deelnemerslijst moge duidelijk zijn. Fair enough, de ondertussen negenendertig (!) jaar oude Freeride skiër uit Amerika komt anders van de berg af dan de talenten van tegenwoordig, maar dat maakt het meteen ook zo mooi. De style en vertrouwen waarmee hij lijnen rijdt is gewoon om van te smullen zo lekker.

En wat dat betreft snappen we de Freeride World Tour wel. Want dan gaat midden januari de 2023 editie van de FWT van start en tja… Daar kan de skiboss natuurlijk niet ontbreken. Wie weet gaat hij weer zoiets flikken zoals bij de 2019 Freeride World Tour wedstrijd in Hakuba, waar hij naar het podium mocht komen! We gaan het zien, tot die tijd is er natuurlijk ook bewegend beeld waardoor je nog even herinnert kan worden aan alle mooie momenten met Tanner Hall in de Freeride World Tour.

Ha!

Alsof dat nodig is. We kunnen ‘t nog dromen. Voor de volledige kalender van de Freeride World Tour kan je hierrrrr terecht.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws