Nieuws - 10 juni 2019   18:21 TE KOOP: Die Jägerbar in Groningen

Door:

Jägermeister fans opgelet want Die Jägerbar uit Groningen mag weer van eigenaar veranderen! Dus, iemand geïnteresseerd in een bar waar je waarschijnlijk veel Jägermeister drinkt doorheen gaat? Hij is namelijk voor een prikkie te koop!

Zo, dat was een kort avontuur voor de eigenaren! Het voelt als gisteren dat we schreven over de opening van Die Jägerbar in Groningen, maar dat bleek niet helemaal waar te zijn. Sterker nog, het was gewoon aan het begin van dit seizoen dat de bar met Jägermeister als specialiteit de deuren voor het grote publiek had geopend.

Maar goed, zo kort was het dus allemaal nog niet, ook al is een dikke acht maanden open zijn en daarna de keet alweer willen verkopen nou ook niet bepaald iets wat we hadden verwacht. Of gehoopt voor de eigenaren. Of… Naja de exacte reden laat nog op zich wachten waardoor het gissen blijft, maar dat het te koop staat is duidelijk. Het nieuws werd via social media naar buiten gebracht en dat bericht was kort maar krachtig. En de prijs?

De prijs valt dus wel aardig mee, aangezien je de complete toko voor dat geld mag overnemen. Verdere eventuele adders onder het gras en dergelijke zijn uiteraard via de officiële weg niet bekend, dus daarvoor zou je wel even moeten mailen naar info@jagerbar.nl. Want we blijven erbij, waarom zou je ‘m na een wintersportseizoen meteen van de hand doen? En voor die prijs?!

Maar dat zal je dus t.z.t. wel horen. Dus, was het altijd al een van je stoutste dromen om je grootste hobby genaamd ‘drinken op het werk’ werkelijkheid te laten worden? Dan is dit waarschijnlijk wel iets voor jou. Of ben je gewoon een enorme Jägermeister fan, draag je het merk een warm hart toe en heb je nog ergens dertig rooie liggen? Schroom niet om ze even een berichtje te sturen, laat je ons dan wel weten hoe dat afgelopen is?

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Een extreem lome zondag hoort wel een beetje bij deze tijden. Toch? Die maken we even helemaal. compleet voor je met een dosis WTF!  Lees Meer…

Meer Nieuws