Nieuws - 28 oktober 2017   20:06 Te koop voor 3,8 miljoen: de ex van Lindsey Vonn

Door:

Nee we hebben het niet over die American Football dude die je dan misschien zou kunnen kopen, al kan je deze miljoenen wel slijten in Los Angeles. Lindsey Vonn heeft hier namelijk een aardige mansion staan en deze staat nu te koop! 

Hoe vaak krijg je de kans om iets van een absolute topatleet over te nemen? Als je nog twijfelde aan de cashflow van mevrouw Vonn dan kunnen we die nu voor je wegnemen, aangezien je al aardig wat centen moet hebben om zo’n huis te kopen én vol te rammen met spullen.

Anyway, blijkbaar is Lindsey Vonn alweer uitgekeken op haar huis in Los Angeles en voor 3,795 miljoen is ‘ie voor jou. Wat je er voor terug krijgt? Vier slaapkamers waaronder één master suite met eigen balkon, 3,75 badkamers en een totale woonruimte van 375 vierkante meter. Geen kast van een huis dus, maar op zo’n locatie betaal je je nu eenmaal blauw.

Fans van Lindsey Vonn die haar Instagram en Snapchat al een tijd volgen zullen het huis waarschijnlijk wel herkennen, aangezien ze hier regelmatig te vinden was tussen de slopende training- en wedstrijdsessies in. Om dit stulpje nog wat aantrekkelijker te maken: er zit een aardig zwembad bij compleet met buitendouche en zelfs een hottub. Waar Lindsey Vonn deze toko precies voor heeft vervangen weten we niet, misschien is ze toch weer richting de bergen gegaan?

Hoe dan ook, dit huis staat in de wijk Beverly Grove en is op een steenworp afstand van Hollywood en downtown LA. Moet je wel richting Los Angeles richting verhuizen en daar in de buurt heb je heel weinig sneeuw. Geïnteresseerden kunnen kijken op LA Distinguished Homes, maar wees eerlijk. Eigenlijk kijk je alleen maar omdat je dan een beetje kan zien hoe ‘s werelds allerbeste skiër heeft gewoond. Toch?

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws