Freestyle. Nieuws - 21 november 2021   14:39 Team Burton is in Saas-Fee geweest en deze lekkere edit is het resultaat

Door:

Burton heeft met een hoop atleten Saas-Fee aangedaan en daar werd het park en de pipe goed gebruikt. Oh, en tourguide Danny Davis is eveneens meegegaan naar Zwitserland!

Als je ons vraagt waar je in oktober naartoe moet om te gaan skien of snowboarden dan krijg je van ons Saas-Fee zeker weten te horen. Of, nouja.. Eigenlijk ook weer niet echt. Want in oktober zijn er ook een hoop atleten die de zomer eraf willen schudden en meters willen maken. Druk kan het zeker zijn daar in het Zwitserse Saas-Fee, maar als je er wilt trainen ligt het park er altijd heerlijk bij. Oh, en het blijft echt een magisch dorp.

Bucketlist plekje zullen we maar zeggen.

Voor de Burton groep is Saas-Fee niet meer nieuw, maar zeker wel een favoriet plekje. De groep van Burton is altijd al groot geweest en dat is dit keer in deze edit dus ook niet anders. Namen als Brock Crouch, Mikkel Bang, Red Gerard en Takeru Otsuka komen voorbij, maar ook Anna Gasser, Luke Winkelmann, Darcy Sharpe en Mark McMorris staan op de lijst om van je beeldscherm af te spatten.

En dan natuurlijk ook tourguide Danny Davis, die ook na al het geklets nog even laat zien dat hij heel goed weet wat je met een snowboard moet doen! Alsof dat na de introductie van toenet nog nodig was. Maakt allemaal niet uit, zoals gezegd heeft Burton het team door het park en de pipe heen gestuurd terwijl alles vastgelegd werd waardoor wij er weer van kunnen genieten. Hoog tijd dus om even dat ding hieronder aan te slingeren.

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle