Nieuws - 21 juni 2019   19:17 Teton Gravity Research komt deze herfst met nieuwe snowboard film ‘Roadless’

Door:

En spoileralert: Roadless van Teton Gravity Research gaat een kneiter dikke worden!

Want ten eerste heeft Teton Gravity Research in de 23 jaren dat ze meedraaien al vaak genoeg van zich laten horen met een rammer van een film en ook al is het in de toekomst nogal koffiedik kijken… Roadless moet wel gewoon een dikke gaan worden.

Op de vraag “Ja, maar waarom dan in vredesnaam?!” reageren we even met drie namen:

Jeremy Jones, Travis Rice en Bryan Iguchi.

Stuk voor stuk hebben de heren naam gemaakt in de branche en… Nee, wait, ‘naam maken’ doet dit trio niet de eer aan die ze horen te krijgen, want het zijn gewoon drie grandioze snowboarders die dalijk op je scherm voorbij komen. Let that sink in.

Niet een, niet twee, maar gewoon drie lui van extreem formaat die de handen ineen hebben geslagen om er wat moois van te maken en Teton Gravity Research heeft de opnames voor hun rekening genomen. En wanneer je denkt dat ze enkel op een steen gaan praten over hoe leuk snowboarden is heb je het fout, want eh ze komen bij elkaar om “To trek deep into the wilderness in search of groundbreaking first descents in the lower-48’s most remote region”, en enkel die zin al maakt ons rete enthousiast!

Maar, Teton Gravity Research gaat nog even verder: ” Their arduous journey through this winter landscape yields not only world-class riding, but allows the three to reflect on their shared past and love of snowboarding in one of America’s last wild places.”

Dus al met al? Iets om zeker naar uit te kijken en Roadless komt in de herfst uit. De trailertrein is helaas nog niet van start gegaan, ook al zal het allemaal niet al te lang gaan duren voordat we bewegende beelden hiervan te zien krijgen. Want Jeremy Jones, Travis Rice en Bryan Iguchi die samen op pad zijn? Damn!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws