Dé winterse lifestyle website van de BeNeLux!

Meld je gratis aan!

The Audi Nines
The Audi Nines dropt nieuwe trailer voor de 2018 editie

Gepost op

De Olympische Spelen mogen dan wel alle actie en aandacht opeisen, The Audi Nines gaat er ook gewoon dit jaar komen en dat mag iedereen blijkbaar weten. Daarom hebben ze namelijk een verse trailer online gezet waardoor we ook enorm uitkijken naar deze wedstrijd. Of moeten we week zeggen? Hoe dan ook, check snel de beelden!

De afgelopen periode gaat het voor ons gevoel een beetje van hot naar her, maar een nieuwe trailer van The Audi Nines? Die slaan we niet over en al helemaal niet na vorig jaar… En daarom hebben we ‘m in ieder geval wel gewoon voor je in de aanbieding. Of nouja, zo voelt het zoals gezegd een beetje, ook al is dat natuurlijk niet helemaal waar. Wat overigens wel gewoon voor de volle honderd procent klopt is dat de trailer ons weer doet denken aan die mooie momenten van de vorige keer, want mamma mia!

Die waren wel om door een ringetje heen te halen hoor. Nu kwam dat niet perse door Jon Olsson die met z’n vlog voorbij kwam zetten, maar wel onder andere door die wedstrijd drone vliegers die er echt alles aan deden om er maar vette shots uit te persen. En wat ons betreft is dat dus best prima gelukt!

Voor die beelden kan je terecht achter deze blauwe tekst, voor nu gaan we ons focussen op de beelden die hieronder op je staan te wachten. The Audi Nines, het bekt wat ons niet erg lekker en we moeten nog wel even wennen aan de naam hoor, maar dat krijg je ervan wanneer je van hoofd, en daarmee ook meteen transport, sponsor switcht. Achja, logische keuze wat ons betreft, aangezien Audi toch ook wel lekkere auto’s regelt.

Er zijn nog geen reacties. Je bent de eerste!

Reageer