Nieuws - 26 januari 2021   13:19 The Natural Selection Tour maakt atletenlijst bekend, geeft 11 atleten kans op 2 wildcards

Door:

Oeeeeh! Het feest gaat nu echt beginnen want The Natural Selection Tour heeft z’n eerste batch aan atleten bekend gemaakt. En om het helemaal mooi te maken geven ze elf atleten de kans om te strijden om twee wildcards! Wie al uitgenodigd zijn, wie er nog aan de slag mogen en wat ze moeten doen na de klik!

Potverdorie wat een fijn nieuws krijgen we toch deze dagen voor onze kiezen zeg. Eerst al Candide Thovex, nu dit nieuws van The Natural Selection Tour? Afgelopen weekend hadden we ook al Sebbe de Buck die vierde is geworden bij LAAX OPEN 2021 Slopestyle én kregen we te horen dat X Games Aspen 2021 ‘gewoon’ doorgaat. Nou, als dat je humeur niet een beetje opfleurt dan weten wij het ook niet meer.

Voor degene die nog niets weten van The Natural Selection Tour van Travis Rice, en ook te lui zijn om opzoek te gaan zoals op deze blauwe tekst te klikken, praten we je even bij. Het is een wedstrijdreeks waarin uiteindelijk de beste backcountry freestyle freerider wordt gekroond.

The Natural Selection Tour Deelnemerslijst

Klinkt dat gaaf of klinkt dat gaaf? Ja, inderdaad, hier wil je meer over zien en het goede nieuws is dat de eerste atleten al bekend zijn gemaakt. Zit je er klaar voor wie er aan de start gaan verschijnen?

– Anna Gasser
– Austen Sweetin
– Ben Ferguson
– Blake Paul
– Chris Rasman
– Elena Hight
– Elias Elhardt
– Eric Jackson
– Gigi Rüf
– Hailey Langland
– Hana Beaman
– Jamie Anderson
– Marion Haerty
– Mark McMorris
– Mikkel Bang
– Nils Mindnich
– Pat Moore
– Robin van Gyn
– Sage Kotsenburg
– Travis Rice
– Victor De La Rue
– Werni Stock

The Natural Selection Wildcard

Het zit zoals je ziet dus bomvol met namen die stuk voor stuk iets bizars neer kunnen zetten, maar lukt het hen ook tijdens The Natural Selection Tour? Het is echt een leip deelnemersveld en we kunnen écht niet wachten op de eerste wedstrijd. Voordat het zover is, is het trouwens nog aan elf atleten om via een video kans te maken op die wildcard. Eentje voor de heren, eentje voor de dames. Dit zijn de inzendingen, voor wie stem jij? We kunnen de video’s helaas niet hierin plempen, dus klik hierrrr voor alle inzendingen.

Heren:

– John Jackson
– Danny Davis
– Bode Merrill
– Manuel Diaz
– Sammy Luebke
– Jason Robinson
– Stale Sandbech

Dames:

– Mary Rand
– Zoi Sadowski-Synnott
– Yuka Fujimori

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws