Freestyle. Nieuws - 2 februari 2022   8:37 ‘The Nines 2022’ gaat dit jaar van start, dropt trailer van hun dertigste event

Door:

Een nieuw jaar, een nieuwe Audi Nines. Dat zou je in ieder geval zeggen, maar dit jaar gaat het specialer dan speciaal worden aangezien het de dertigste editie is! Kijk je mee met de trailer?

Mogen we even heel eerlijk met je zijn? We hebben namelijk wel eens betere trailers voorbij zien komen van Audi Nines. Nee dat zeggen we verkeerd, dus we proberen het even opnieuw.

We hebben leipere trailers voorbij zien komen van Audi Nines.

Ja, dat is beter. Van sommige trailers, die de afgelopen jaren voorbij zijn komen razen, waren er namelijk een aantal waarvan je aan het einde van de beelden naar zo’n zwart scherm zat te turen terwijl je dacht “wat is hier in vredesnaam gebeurd? Wat staat er allemaal op ons te wachten als ze eindelijk die atleten daar loslaten? Waarom zitten we nog op onze stoel en zijn we niet onderweg? HIER MOETEN WE BIJ ZIJN!!” Maar… Dat hadden we dit jaar niet.

Hopelijk is het zo dat ze niets tot weinig willen uiten waardoor het hele event extreem bruut gaat worden, want zo zit Audi Nines dan ook wel weer in elkaar. Na negenentwintig events te hebben gedraaid in veertien jaar tijd weten ze nu waarschijnlijk wel hoe ze de fans bezig moeten houden. Maar goed, uiteindelijk gaat het om één missie: “creating an unparalleled platform to express human talent, camaraderie and progression in action sports, from skiing and snowboarding to mountain biking and beyond,” aldus Audi Nines zelf. Lang verhaal kort: ook de niet sneeuw gerelateerde actie gaat die week voorbij komen. Denken we. Als we zo door de regels heen lezen.

Kan zijn dat we een bril nodig hebben hoor, maar dat zien we dan wel. Van 4 tot 9 april 2022 gaat het allemaal van start en uiteraard strijkt het event neer in Crans-Montana waar het allemaal gaat gebeuren.

Overigens hebben we hierboven alles uitgeschreven met Audi Nines, maar eeh… Audi blijkt dit jaar opeens nergens meer terug te komen. Niet in tekst, niet in beeld, niet bij de partners. Kijken we ergens overheen of is het gewoon einde verhaal tussen Audi en The Nines? Als je meer weet, let us know!

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle