Nieuws - 8 februari 2023   11:03 The Nines verandert wederom van hoofdsponsor én locatie voor Swatch Nines 2023 editie

Door:

The Nines gaat over niet al te lange tijd weer van start en als we ze mogen geloven wordt Swatch Nines 2023 een unieke!

Man, man, man. Als er één evenement is waarbij je van te voren niet weet hoe het gaat heten én waar ze het gaan houden dan is het wel bij The Nines. Of wacht, dit jaar moeten we natuurlijk Swatch Nines zeggen.

Maar goed, dat krijg je als je een circus bent. Dan moet je steeds van plek verwisselen.

Swatch Nines

Denken we. Maakt verder niet uit, want de atleten komen toch wel opdraven. Wat we wel een dingetje vinden is dat die hoofdsponsor telkens veranderd, wat is daar precies aan de hand? Afgelopen keer was het Falken die de hoofdsponsor was, daarvoor hebben we natuurlijk ook nog een periode Audi gehad. En nu is het Swatch. Swatch was overigens al langer sponsor van het evenement, maar niet op deze schaal. De reden hiervoor is waarschijnlijk geld wordt niet precies vermeld, hopelijk komt het ‘t evenement wel gewoon ten goede.

Schilthorn

Locatie van Swatch Nines 2023 is dus ook veranderd en dit jaar gaat het circus naar het prachtige Schilthorn in Zwitserland! Eh, waar? Ja, dat was ook onze eerste reactie, maar Google Maps heeft ons verteld dat Schilthorn in het kanton Bern ligt, op nog geen half uurtje van Interlaken. Indien dat je ook nog steeds niet zegt dan eeeeh… Ligt Schilthorn op een uurtje rijden van Bern!

En anders moet je maar gewoon ff zelf op Google Maps kijken. En meteen een cursus topografie starten. Grote vraag die meteen bij ons opkwam was “En hoe zit dat dan met Crans-Montana?! Hebben ze die ook meteen bij het grof vuil gezet?!” Maar gelukkig was dat niet het geval. Schilthorn gaat de 2023, 2025 en 2027 editie hosten, waar Crans-Montana de andere jaren gaat invullen.

Fotocredit: Markus Fischer

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws