Nieuws - 5 februari 2016   9:55 The North Face versterkt z’n team met Victor de Le Rue

Door:

Zijn broer zat er al bij en nu is het ook Victor de Le Rue die zich in het rijtje van een heleboel andere, grote namen mag voegen. Hij en The North Face waren het er namelijk over eens: zij gaan samenwerken!

Eigenlijk mag het niet, de ene de Le Rue vergelijken met de andere, want het is echt te makkelijk om te doen en ook best ongegrond. Maar goed, binnen no-time maken we er ons toch volle bak schuldig aan aangezien het eh… Tja, z’n broer is. En blijft. Dus om nu ergens over te schrijven zoals, we noemen maar een dwarsstraat, de link tussen familieleden, goed talent dat uit de familie komt en dat de sneeuw een grote factor in de familie de Le Rue’s leven heeft gespeeld? Dat is een open deur.

En toch, kaarten we het gewoon even aan! Waarom vraag je? Nou, het is gewoon écht iets wat belangrijk is geweest in hun leven en dat ze broertjes zijn doet daar niets aan af. We zaten ons overigens net te bedenken dat we ons ergens schuldig aan maken en dat is dat de naam de Le Rue een hele hoop beelden en ideeën oproept, maar dat we dan minder vaak denken aan Victor dan aan Xavier. En dat is eigenlijk niet eerlijk, want Victor kan ook knallen als een malle! Natuurlijk, als je gaat zoeken staat Xavier vaker op Snowchamps, maar dat maakt ‘m natuurlijk niet meteen een betere snowboarder. Als je begrijpt wat we bedoelen.

Hoe dan ook, we gaan verder met het heugelijke feit van Victor de Le Rue en The North Face want we vinden het super gaaf voor Victor dat hij bij zo’n enorm merk z’n handtekening heeft gezet. Hier gaat hij Sage Cattabriga-Alosa tegen komen, maar ook Sam Smoothy, Markus Eder en Fabio Studer zijn hier al eventjes aanwezig om in de nieuwste gear rond te lopen. We hopen uiteraard weer op vers beeldmateriaal van Victor de Le Rue en The North Face, voor nu heeft laatstgenoemde een korte, gave welkomstedit online gezet!

Victor

At only 26 years old this snowboarder is one of the most original and exciting talents in freestyle snowboarding. We’re stoked to welcome Victor de Le Rue to our athlete team:

Geplaatst door The North Face op vrijdag 29 januari 2016

Bron:

Foto: The North Face

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws