Nieuws - 24 januari 2019   10:34 Tieners stelen $17.000 aan ski’s en snowboards in Canada

Door:

Wat deed jij toen je jong was? Vast niet voor duizenden euro’s aan ski’s jatten toch? In het Canadese Fernie Pass zijn twee tieners opgepakt! 

En als je dan je best doet om voor duizenden euro’s aan gear te jatten, doe dan tenminste een beetje je best… Twee tieners uit het Canadese dorp zijn namelijk opgepakt nadat de gestolen ski’s en snowboards allemaal op een internet marktplaats terecht kwamen en ja, dan hoeft de politie niet ver te zoeken natuurlijk!

Ze hebben in ieder geval 10 paar ski’s, drie snowboards en heel veel slotsommen gejat en de buit kwam neer op een waarde van een slordige $17.000. Ze hebben alles in één dag tijd meegenomen uit het skigebied en sloegen het lokaal op in de hoop alles via internet te verkopen.

Maar goed, tijdens de zoekactie van de politie kwamen ze snel achter de locatie van de spullen aangezien de tieners er dus niet heel veel moeite in hebben gestoken om de gestolen spullen te verbergen tijdens de verkoop. Ze zijn beide opgepakt en kunnen een flinke straf verwachten, maar dat is nog niet alles.

In het gebied zijn namelijk nog meer spullen verdwenen en de politie is nog altijd op zoek naar die gear. Of hetzelfde tweetal daar achter zit is nog niet bekend, al hebben ze wel een groot onderzoek ingesteld om daar achter te komen. De gevonden spullen zijn weer terug gegeven aan de rechtmatige eigenaar.

Dus, des te meer reden om je spullen vast te zetten wanneer je even gaat zitten, voordat je het weet is je peperdure gear weg!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

14 juli 2019

Zondag WTF #338

Weer een zondag dichterbij de wintermaanden, ook al duurt het nog erg lang. Het is chilltime met een bunch aan WTF voor je klaar staan!  Lees Meer…

Het was toch zomer? Met deze afkoeling gaan we bijna denken dat de winter er weer aan zit te komen. Anyway, het is chill time met de zondag WTF!  Lees Meer…

Meer Nieuws