Nieuws - 9 maart 2018   14:59 Tomorrowland brengt gigantisch dancefestival naar Alpe d’Huez!

Door:

Holy shit, big news voor de partyganger! Het gigantische festival Tomorrowland krijgt er een editie bij en wel in de sneeuw. Alpe d’Huez is de aangewezen locatie voor dit megafeest!! 

Als liefhebber van alles wat met elektronische muziek te maken heeft ken je Tomorrowland vast wel en zelfs als je niks met de muziek hebt dan komt de naam je in ieder geval bekend voor. Dit megafestival is de afgelopen jaren aardig uit z’n voegen gegroeid en voor volgend jaar hebben ze een nieuwe editie aangekondigd. Tomorrowland gaat naar de sneeuw!

Het festival gaat officieel door het leven als Tomorrowland Winter en het gaat nog een aardige operatie worden, aangezien er in totaal plek moet zijn voor 30.000 mensen! Tussen 9 en 16 maart 2019 is Alpe d’Huez dus een grote festival locatie met Tomorrowland in de sneeuw. Op ongeveer 2000 meter hoogte, écht midden in de sneeuw en dus ook bovenop de berg, gaat het festival los.

Dit is misschien wel het grootste festival dat in de bergen plaats heeft gevonden en we kunnen ons voorstellen dat het een behoorlijke logistieke uitdaging wordt! Details over deze dagen moeten verder nog komen en er zijn allerlei packagedeals mogelijk met hotels, chalets, skipassen en andere zaken. Direct een weekje wintersport eraan hangen en een beetje skiën tussen het feesten door? No problem!

Het thema is in ieder geval al wel vast bekend gemaakt en het gaat door het leven als ‘The Hymn of the Frozen Lotus’. Niet dat we daar al heel veel mee kunnen qua informatie! Boeken kan op dit moment nog niet, maar via de officiele eventpagina kan je je al wel vast inschrijven om up-to-date te blijven. Wel zal je er heel snel bij moeten zijn, want die kaarten vliegen waarschijnlijk weg!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

De gesprekken hebben een tijdje mogen duren, maar nu is de inkt toch echt op het contractuele papier gekomen. Daarmee mag Isabelle Hanssen het ook aan de grote klok hangen en rijdt ze voortaan voor de blikkengigant Monster Energy. Tijd om eens met de Nijmeegse Halfpipe skister te kletsen dus! Lees Meer…

Meer Nieuws