Dé winterse lifestyle website van de BeNeLux!

Meld je gratis aan!

Tomorrowland
Tomorrowland Winter 2019 kaarten kopen? Vanmiddag is je kans!

Gepost op

Staat de datum van Tomorrowland Winter 2019 al een tijdje in je agenda en móét je er echt bij zijn? Dan is dit je eerste kans, maar wees er snel bij want na vandaag is het alweer gedaan!

In de wandelgangen wordt dit al ‘het feest der feesten’ voor komend seizoen genoemd en dat is niet zo heel erg vreemd als je er even je licht op laat schijnen. Tomorrowland is op zichzelf al iets speciaals te noemen en dan blijkt nu ook nog eens dat ze naar de sneeuw komen! Ja, daar lopen jij en ik wel warm voor en dus is het hoog tijd om dit nieuws met jullie te sharen. Want tussen 13 en 16 maart 2019 is Alpe d’Huez de plek waar je als fan moet zijn, maar dan is het wel handig als je een ticket met je meeneemt…

Toch? Ja, dat dachten wij ook en aangezien we de slechtste niet zijn hebben we nu iets voor je. Een dikke tip wel te verstaan en die luidt: Vandaag om 17.00 uur start de vooraanmelding voor Tomorrowland Winter 2019!

Discover Tomorrowland in a totally new surrounding during the most magical season of the year… @TomorrowlandWinter. Pre-Registration for Tomorrowland Winter starts this Friday at 17h00 CEST. Use your Tomorrowland Account to register.

Een bericht gedeeld door Tomorrowland (@tomorrowland) op

Yup, je moet dus één van de vijf mensen uit je eigen land zijn die zich als eerste registreert en alleen dan heb je de mogelijkheid om Tomorrowland Winter 2019 kaarten te kopen. Of, nouja, kaarten. Het zijn meer pakketten. Je hebt namelijk de keuze uit een 7 of een 4 dagen ‘kaart’ en bij alle ‘kaarten’ zit onderdak en ski pas inbegrepen.

Lang verhaal kort: maak alvast een Tomorrowland account aan en je moet er snel bij zijn want voordat een keer met je ogen knippert ben je te laat. Klik op deze blauwe tekst voor meer informatie!

Er zijn nog geen reacties. Je bent de eerste!

Reageer