Nieuws - 17 mei 2019   9:52 Turracher Höhe opent dit weekend z’n skigebied en het is volledig gratis

Door:

Er ligt zo veel sneeuw dat ze denken ‘ah f*ck it’. Turracher Höhe start de liften weer op en rekent geen euro hiervoor! 

Ze openen niet het hele skigebied, aangezien ze dat simpelweg niet rond krijgen met de hoeveelheid personeel, maar één lift gaat volledig gratis opgestart worden. Gratis skiën? Het kan dus gewoon!

Alleen de Kornockbahn gaat aangezwengeld worden op zaterdag en zondag. Hoewel dat dus maar één enkele lift is, heb je vanaf daar meer dan genoeg keuzes uit verschillende pistes aangezien deze lift helemaal naar het hoogste punt van het skigebied gaat! Tussen 8 uur ‘s ochtends en 1 uur ‘s middags draait deze lift volledig kosteloos en kan je dus nog wel weer wat meters maken.

Normaal gesproken is het gebied geopend tot eind april/begin mei, maar door alle verse sneeuwval in het Oostenrijkse gebied hebben ze zoveel sneeuw op de pistes liggen dat het zonde zou zijn om er geen gebruik van te maken. Daarom dus het besluit om de boel toch nog een keertje op te starten. Overigens ziet het er redelijk bizar uit, aangezien Turracher Höhe er op dit moment bij ligt alsof het hartje winter is. En dat halverwege mei!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

22 september 2019

Zondag WTF #348

Als het hartje winter is en je wilt een duik nemen, dan kan je maar beter een bommetje doen. Toch? Wat kan er mis gaan?  Lees Meer…

Meer Nieuws