Nieuws - 9 december 2019   16:49 Twee Freeride World Qualifier wedstrijden in Libanon geschrapt van kalender

Door:

Dus, als je je trip naar Libanon al had gepland voor deze Freeride World Qualifier dan is het tijd om eeh…

…Je annuleringsverzekering op te snorren en ze te bellen met de tekst dat je er toch maar vanaf ziet om naar Libanon af te reizen. Met je skispullen.

Nee zonder gekheid, we gaan er even niet vanuit dat je oprecht met de gedachte rondliep om naar Libanon te gaan voor een Freeride World Qualifier, laat staan dat je je vliegticket en hotel al geboekt had, maar we wilden je wel even op de hoogte stellen van deze keuze van de organisatie.

Of het een slimme keuze is of niet is ergens niet eens een vraag, maar waar we meer vraagtekens bij hadden was vooral waarom ze dit idee al in de eerste plaats hadden? Want hoelang is het al onrustig daar? De politieke situatie is al een tijdje niet helemaal lekker, laat staan de corruptie die daar hoogtij viert, en dat moeten ze van te voren ook al wel geweten hebben. We vinden het dan ergens ook wel erg goed van de organisatie om twee ‘Ride For Peace’ wedstrijden te organiseren, maar of dit überhaupt zou gaan uitwerken hoe ze hadden gehoopt…

De tijd zal het leren, maar voor nu zijn er in ieder geval twee wedstrijden uit de Freeride World Qualifier kalender geschrapt. Gelukkig blijven er nog wel genoeg over dus als je je zinnen hebt gezet op een wedstrijd dan kan je je geluk op dat we de complete Freeride World Qualifier kalender in een overzicht hebben gezet.

Overigens laten ze weten dat het zich niet uit het veld laat slaan en dat ze volgend jaar wederom gaan proberen om er een wedstrijd te organiseren. Wordt dus uiteraard vervolgd!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws