Nieuws - 10 april 2018   11:15 UPDATE: Slopestyle bij NK/BK Freestyle in Les Deux Alpes verder uitgesteld

Door:

It’s snowing in Les Deux Alpes! De sneeuw komt aardig hard naar beneden in het Franse dorp en dat betekent één ding. No contest today! 

Het nieuws komt vers van de pers, maar het viel eigenlijk al te verwachten. Gisteren startten we de dag in zonnige omstandigheden en een geweldige trainingsessie, gevolgd door een bewolkte kwalificatie voor de dames snowboarders, de Youth Men snowboarders én de skiërs. Vervolgens begon het te sneeuwen op de berg waardoor de rest van de contest al uitgesteld moest worden en de hoop was dat dit vandaag door kon gaan.

Helaas is dat dus niet mogelijk. De sneeuw komt hard naar beneden in Les Deux Alpes en bovendien waait het boven op de berg aardig hard. Zelfs als het opklaart is het een hopeloze missie, aangezien het park dan eerst opnieuw geshaped moet worden. De rest van de slopestyle wedstrijd, oftewel de heren snowboard kwalificaties & finals evenals de ski finals, zijn tot nader bericht uitgesteld. Als het een van de volgende dagen betere condities zijn dan gaat deze wedstrijd alsnog verreden worden. Tot die tijd zit er niks anders op dan poederruns maken!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws