Nieuws - 23 juni 2018   14:51 Vail Resorts: “We zijn nog lang niet klaar met overnames”

Door:

Vail Resorts is een hele korte periode uitgegroeid tot een van de allergrootste partijen ter wereld, door een lading gebieden over te kopen. En Vail is nog lang niet klaar! 

Met een hele buts aan overnames in een hele korte periode heeft Vail goede zaken gedaan en zijn ze aardig gegroeid. Zaken als de Epic Pass gaan door het dak heen en het bedrijf is daarmee zelf ook aardig veranderd. Niet iedereen is er heel erg positief over, maar daar hebben ze zelf geen boodschap aan. Vail gaat door!

Tijdens de meeting om de doelstellingen voor Q3 door te spreken, waren investeerders en aandeelhouders ook aanwezig om zoveel mogelijk informatie los te peuteren bij het bestuur. Een van de aanwezigen was de Bank of America, die redelijk diep in het financiële plaatje zit. Zij vroegen op de man af hoe het zat met verdere overnames en daar was Vail heel erg duidelijk in.

”Er zijn genoeg mogelijkheden beschikbaar in Noord-Amerika”, aldus de CEO. Ook zien ze nog meer dan genoeg mogelijkheden buiten Noord-Amerika. “In Europa zijn meerdere opties om een zelfde impact te hebben als in Amerika. Er zijn voldoende redenen voor die gebieden om onafhankelijk te blijven, maar ons product wordt steeds interessanter voor deze markt.”

Zelf zien ze de grilligheden van het weer wel als de grootste uitdaging. “Door de steeds groter wordende sneeuwonzekerheid zien we steeds grotere uitdagingen. Door verder uit te breiden en onze formule te introduceren kunnen we een hoop betekenen.”

Oftewel, verwacht de komende jaren uitbreiding van Vail Resorts naar Europa toe. Daarmee zal ook de Epic Pass meer richting de Alpen gaan en kan je straks met één kaart in zowel Noord-Amerika als meerdere Alpengebieden terecht. We zijn benieuwd!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws